Ordinace
Husova 10, Liberec, Liberec

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: Ordinace Jiný

Skvělá paní doktorka, která mi nasadila účinnou léčbu na kožní problémy, které mě léta trápily. Ochotná vše vysvětlit. Moc děkuji.

Umístění: Ordinace Jiný

Oceňuji přístup paní primářky k pacientům - neváhava mě informovat o mém stavu o víkendu, kdy toto jistě nemusela.
Paní primářko, ještě jednon tisíceré díky a, pokud mohu, tak Vám přeji, aby Vám tu Vaši dobrotu v nejlepším někdo oplatil - zasloužíte si to.
Alena Stehíková

Naprosto souhlasím a také se přidávám s velmi kladným hodnocením paní primářky.
Velice profesionální, příjemný přístup k pacientům.
Moc děkuji a vřele doporučuji všem.
Hovorková O.

Č

Chodím do melanomové poradny již mnoho let,paní primařka je velice pečlivá a má velmi hezký přístup k pacientům jsem velice spokojená.

Přidávám se velmi kladným hodnocením paní primářky, protože je vždy milá a pečlivá. "Kéž by se to mohlo říci o všech lékařích". Děkuji jí, Roubínková.

C

Velice milá a příjemná.

Paní primářka frydrychová je velice ochotná a velice mi pomohla,je to nejpřívětivější lékařka kterou znám,všechno ochotně vysvětlí a pomůže jak nejlépe může,vřele jí doporučuji všem kdo má nějaké kožní problémy.

S takovou laskavostí jsem se ještě u žádného lékaře nesetkala chodím k ní už léta a pořád stejně přívětivá navíc odborně zdatná.

Chodím k ní již několik let a je stále stejně příjemná aochotná cokoli vysvětlit.

B

Paní primářka má velice milý přístup a umí podrobně vysvětlit postup léčby i laikovi. Vůbec celý personál oddělení na mne udělal při hospitalizaci syna velmi dobrý dojem.