Praktický lékař pro děti a dorost

Praktický lékař pro děti a dorost
Živonínská 1630, Praha

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Jiný

Se synem jsme byli u paní doktorky 2007-2023 a byli jsme velmi spokojeni. děkujeme

Skvela pani doktorka, stara se o nase dvojcata od narozeni a zatim si nemuzeme vubec stezovat (kluci maji 19 mesicu). Kdyz mame nejaky problem hned nas rychle prijme, vysvetli a pecuje o nas. Za nas ji moc doporucujeme!

Skvělá :) Po všech stránkách. Velmi milá, ale především nám vždy pomohla. Děti jí milují. Za nás děkujeme. Dana G.

I

Jsem velmi nespokojená! Pokud se u syna ( nyní 3 roky) jednalo o běžné prohlídky v poradně, bylo vše ok. Pouze čekací doba, i přes objednání, byla běžně i cca. 2 hodiny. Sestra sice velmi příjemná, ale bez známek jakékoliv účasti i u velmi malých dětí. Objednaní zdraví pacienti, jsou velmi často smíseni s nemocnými, kvůli nedostatečnému načasováni objednávání. Dále paní doktorka nemá dostatek času na individuální přístup k jednotlivým dětem. Můj syn, zatím diagnostikováno silné ADHD a hraniční Autismus, byl i přes upozornění vyšetřován jako "běžné zdravé" dítě! Paní doktorka nemá naprosto dostačující znalosti, jak s těmito dětmi zacházet!!!! Vyšetření probíhalo, pro mé dítě, za naprosto šílených podmínek! Paní doktorka zapřela i doručení zprávy od psychologa. Což mě nepřekvapuje, jelikož na poslední očkování nás sestra objednala na první den jejich dovolené!!! A ani se neomluvila! Syn je po návštěvě velmi rozrušený. Pláče již druhý den. Jsem velmi znepokojena a zvažuji stížnost u Lékařské komory. Pokud máte děťátko pouze s chřipkou atd... tak je asi paní "doktorka" ok, ale jiní se jí z daleka vyhněte!!!

Po přestěhování jsme delší dobu hledali pediatra pro naši tříletou dceru. Na paní doktorku Frňkovou jsme se obrátili proto, že reakce pacientů jsou pochvalné, internetové stránky působí přehledně a jasně, ordinační doba je rozdělená pro nemocné a objednané, což bohužel jinak není samozřejmostí.
Zatelefonovali jsme do ordinace a sestra nám řekla, že dceru mohou přijmout a začala si zapisovat naše údaje. Zhruba poté, co manželka sdělila, že je nevidomá a dcera že má kongenitální glaukom, převzala sluchátko doktorka a oznámila nám, že nás nemůže přijmout, a průběžně měnila své důvody, které však všechny působily jako záminky. Přijali jsme to, ale požádali jsme paní doktorku e-mailem o vysvětlení – čeho že se přesně v našem případě obávala. Dopis zůstal bez odpovědi. Mrzí nás, že se to stalo u všeobecně oceňované lékařky.
(V současnosti jsme v péči dr. Otáhalové z Kostelce, která ale normálně nepřijímá pacienty mimo svůj rajón. Jsme tu spokojení, pouze sestra je neempatická.)
Kovaříkovi, Český Brod

Výborná a velice příjemná paní doktorka se skvělou a úžasně rychlou sestřičkou, která dobře pečuje o naše dítě. Vše vysvětlí, doporučí alternativy a vždy jsme velice rychle vyřízeni. S její péčí jsme maximálně spokojení.

Je profesionální a vždy důsledná, jen díky její důslednosti odhalila synovi závažné onemocnění na, které jiní lékaři davají opakovaně antibiotika, která nejsou třeba. Jsem velice ráda, že se mi zadařilo mít pro své syny takou lékařku.

Naprosto úžasná pediatrička, vždy vyslechne, poradí, pomůže a to i po telefonu. Mého syna ošetřuje od narození a nikdy nás nezklamala, spíše naopak. Pečlivě vyšetří a na vše se optá. Velice doporučujeme.

Chodím s dcekou k paní doktorce do Koloděj už od narození a je opravdu skvělá, pečlivá, milá, ochotná...určitě všem doporučuji

Dobrý den, s paní doktorkou máme velmi dobré zkušenosti, je velmi vstřícná, pečlivá, syn k ní velmi rád chodí a ničeho se nebojí.Můžeme jen doporučit. :-)