Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Standa Fibiger.
Jedna z nejlepších Doktorů!!! Žádné zbytečně léky, ani vyšetření. Má skvělé Diagnostické schopnosti. Prostě ji Milují. A když náhodou je potřeba vyřídit administrativně. Tak tam je sestra s velkým "S". Ta je nedílnou součástí paní doktorky!!!
ivulinka
jsem moc spokojená,ikdyž jsem u ní jen chvíli,ale vždy mi pomůže,vyslechne co mně trápí,pomůže a sestřička je zlatíčko také !!! jsem moc spokojená
velmi lidský a osobní přístup, profeionalita a schovívavost. Děkuji za vše paní Doktorko.
Je dobře komunikativní. Někdy to vypadá, že problémy zlehčuje, ale dle mě to není pravda.
Eliška Janušová
Je to výborná lékařka, přesně diagnostikuje a vždy mi pomohla. Je velmi milá, ochotná a lidská.
laďa
Velmi dobrá lékařka, jsem s ní nadmíru spokojen.Dovede velmi dobře komunikovat s pacientem a vysvětlit mu jeho konkrétní zdravotní problém.Lepšího lékaře jsem nepoznal.
Bártek
Je super
Skácel
Je to moje oblíbená lékařka.
Rudolf Klein
Velmi dobrá lékařka,umí dobře diagnostikovat,má velmi dobrou schopnost komunikace s pacientem je oblíbená,milá a co je důležité je velmi upřímná a tím také důvěryhodná.
kol
Vezne poplatek a na pacienta ani nekoukne.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Uherském Hradišti
Praktičtí lékaři v Valašském Meziříčí