Hledejte v názorech
TK
Nohy na ramena a od paní doktorky Blažkové rychle pryč! Paní doktorka lečí vrtáním a zaléváním fyziologickým roztokem. To dělá pomalu a přerušovaně a tak jsem nabyl dojmu, že to dělá bezbolestně a pečlivě. To se ukázalo jako nesmysl. Při zákrocích totiž těká očima po ordinaci a duchem je většinou někde úplně jinde. Přišel jsem o dva zuby, než mi došlo, co se děje. Měly by existovat kontroly na podobné zubaře, protože sami si zákrok těžko zkontrolujete a náprava (implantát) je pak velmi drahá.
info@kuzelkova.cz
Paní doktorka je citlivá,zákroky provádí bezbolestně a citlivě
s ohledem na celkový stav pacienta., i malého (dítěte).
Doporučuji.
K.
Tera
S paní doktorkou jsem velice spokojená, vždy je milá, vstřícná a pečlivá. Nemohu si na nic stěžovat! Lehké výhrady mám k přístupu sestřičky k pacientům, ale svou práci odvádí taky skvěle, takže je vše v pořádku. Paní doktorka se vždy u problematických případů snaží hledat co nejvíce alternativ až společně najdeme tu nejlepší pro obě strany a výsledek je úžasný. Moc mi vyhovuje, konečně jsem si našla ideální zubařku a odcházet se ani náhodou nechystám!
Jiří K
NEPŘEHLÉDNĚTE
Je škoda, že u velmi sladý je jedna hvězda, protože tato MUDr si nezaslouží ani tu jednu !!! Po dnešní zkešenosti mohu říci, že jsem k MUDr. Blažkové CHODIL něco přes rok a docela pravidelně, protože např. k sundání zubního kamene byla potřeba návštěva min. 2x za sebou. Všude jinde to byla otázka pár minut v jeden den. Teprve dnes jsem zažil bolest a bezmoc, kterou nikomu nepřeji. Paní doktorka si troufla na vytržení zubu moudrosti i přes to, že jsem byl ochotný zajed na stomatologickou chirurgii na Homolku. Paní doktorka mne ujistila, že s tímto zákrokem má praxi a nemusím se ničeho bát. Tento zákrok u ní trval skoro hodinu a půl, kdy místo odsávačky krve maté plnou pusu buničiny, která vás dusí a marně hledáte hygienu u zubařských nástrojů!!! Jelikož neudrží a nemá cit v rukou, několikrát při zákroku mne bodla do jazyku a krku!!! Bohužel ani po tak dlouhé době se nepodařilo zub vytáhnout ! Nevydržel jsem to, zvedl se a odjel na Homolku, kde mne okamžitě po vylíčení situace vzali na sál a zákrok byl během 10min. hotový. Nepatřím k lidem, kteří mají panickou hrůzu ze zubařů, ale po dnešní zkušenosti radím každému z Vás - MUDr. Blažková v žádném případě NENAVŠTĚVOVAT !!!!!
Velmi dobrá, laskavá,zkušená.
Dlouhodobý pacient A.B.
No, chodím tam už několik let a jsem vážně trpělivá, ale co je moc, to je moc. Pravda, nikdy mě nic u této paní nebolelo...ale když mi placená plomba vypadla už potřetí a šla do ordinace se slovy "reklamace" tak mi bylo sděleno - "no tak to uděláme tak, aby to nevypadlo"... no tentokrát to fakt nevypadlo, ale celý zub mi pod tou už držící plombou uhnil- včetně kořenů... no a minulý týden udělanou korunku ..to snad ani nehodnotím, ráno jsem kousla do koláčku a už je kus venku - praskla už při nasazování - zalepila mi to "cementem" - no a už je toho třetina venku ...a teď abych sháněla dobrého zubaře...
MartaD
Díky ní jsem málem skončila na implantologickém centru s náhradou pětky, šestky, sedmičky i osmičky (tu bych oželela, což o to). Díky roční péči u jiného zubaře se podařilo zuby zachránit na poslední chvíli. Tato zubařka nepoužívá dezinfekci, otevřené léčené zuby vyplachuje fyziologickým roztokem a diví se, že pak nejdou zavřít plombou, když jsou třeba měsíc otevřené.