Zuzana J.
Absolvovala jsem u pana doktora vytržení ležící osmičky (ordinace Spořilov). Za mě byl zákrok proveden naprosto skvěle, bezbolestně. Pan doktor byl velmi pečlivý, vše mi dostatečně vysvětloval, bez bolesti i následující den. Mohu jen doporučit a děkuji.
MH
Absolutní rozčarování ,zadna informace ohledně placeni ,zadna uctenka co vim jistě je ze vytrhnuti zubu je hrazené pojistovnou ale tu si zde pan doktor nechal zaplatit xxx- za dvě osmičky,pan doktor neznel jako nekdo kdo ma vyjadřovací schopnosti ,přišel mi jak kdyz je přiopilej .
Ff
Skvělý lékař i člověk.
Trhal mi již rozpadlý zub, rychle a bez jakýchkoliv komplikací.
Implantát také bez komplikací, na každém kroku jsme se domluvili, pan doktor mi dal dostatek času a informací, abych se mohl správně rozhodnout, děkuji!
Jana K.
Jako další pacient pana doktora (na poliklinice Spořilov) potvrzuji vynikající komentáře zde uvedené. Ukázkově profesionální vytržení osmičky se zakřiveným kořenem, bezbolestně, rychle, bez otoku i bez bolesti další den. Aplikace injekce také naprosto bezbolestní. Navíc, včetně trpělivého zodpovídání všech mých dotazů :) Děkuji mockrát!
Zuzana Tomanová
Pan doktor má zlaté ruce. Moc mi pomohl v situaci, kdy mě další 4 lékaři odmítli. Jsem těhotná a měla jsem problematickou 37. Zub byl venku během pár vteřin. Pan doktor mi všechno vysvětlil i sestřička byla moc milá. Mohu tuto ordinaci jen doporučit.
Zuzana
Pan doktor byl skvělý. Šla jsem na extrakci 3 osmicek a docela jsem se bála. Pan doktor mi dal na výběr, zda vytrhnout vše najednou či ne. Získal mou důvěru skoro hned, a po každém zubu se ptal, zda chci pokračovat. Horní měl každou asi za minutu a dolní o chvíli déle. Nejneprijemnejsi byla injekce na umrtveni dolního zubu. Vše proběhlo rychle a hladce. Skvělý zubař. Velmi empatický. Doporučuji
Matěj Slabý
U pana doktora Ulmanna jsem byl na trhání zubů moudrosti, jeden musel chirurgicky. Jeho práci mohu jen doporučit. Skvělý přístup, vše mi vysvětlil před zákrokem. Samotný zákrok naprosto bezbolestný, za 10 minut jsem odcházel z ordinace. Prášky na bolest nejsou potřeba, otok se nedostavil. Naprosto ukázková práce.
Martin Wiener
Dnes mi pan doktor Ulmann vytrhl sedmičku a pětku z důvodu jejich nefunkčnosti a celý zákrok proběhl nad veškerá má očekávání. Příjemný a profesionální přístup, podrobné vysvětlení, zákrok při umrtvení bezbolestný a rychlý. Mohu jen doporučit a děkuji za skvělé ošetření.
Ing. Josef K
Hledal jsem špičkového doktora, který by mne vytrhl zub moudrosti. Po přečtení recenzí na pana doktora, které byly tak kladné, že jsem měl až podezření jestli je to vůbec možné. Nakonec po přečtení praxe, kterou pan doktor absolvoval cca 10 let na opravdu zátěžovém pracovišti na stomatochirurgické klinice ve VFN Praha, jsem usoudil, že to byla opravdu naučná praxe, neboť tam se opravdu řeší úrazové stavy každý den, ve dne v noci. Zkrátím mé hodnocení : v křesle jsem seděl cca 5 min. A snad bych seděl i dál, kdyby mne pan doktor nevyzval, že zub je již venku a mohu jít. S údivem ze mne vypadlo: pane doktore „ Vy jste ďábel“. Zatím za můj 75 let dlouhý život s medicínou to je nejlepší zkušenost. Doporučuji všem bez váhání a neztrácejte čas s dalším hledáním . A ještě něco navíc: ten den , kdy jsem se objednal jsem měl se zubem pokoj. To platí i o sestřičce, která byla nesmírně milá a bezprostřední, jako bychom se znali z dávné minulosti.
Napsal ing. Josef K. dne 29.82022
Karolína B.
Chtěla bych moc doporučit pana doktora D. Ulmanna.
Včera jsem byla na zakroku s moudraky (horní, spodní) a na to, že jsem se hrozně bála, pak doktor i sestřička mě přivedli do klidu, pořád se mnou komunikovali, vše vysvětlili, utesili.
Zakrok byl velmi rychlý, skoro bezbolestný. :-)
Skvělá komunikace, jednání!
Moc děkuji!