Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíCeník
M.N.
Totálně neschopný a arogantní lékař. Po 6ti hodinovém čekání v bolestech jsem se dočkala slov ,, co ji dali do ty kapačky, že je tak sjeta ,
Po 15 minutách jsem odchazela s tím ze mam brát léky na bolest a navštívit svého lékaře .
Nikdy více k tomuto lékaři nepůjdu. Nemá na tomto místě co dělat.
Katastrofa a arogance prostě hnus Zuzka
Katastrofa člověk, bez empatie , arogance nejvyššího kalibru, nikdy více, není to člověk na svém místě, já bych ho tam nechtěla.Neumí SE chovat
Kateřina S.
Naprosto otřesný a arogantní přístup doktora, dcera vyšla z ordinace se slzami v očích označená za simulanta....k tomuto doktorovi už nikdy víc !
Neskutečné jednání co se týká miminek na kyčlích. Pan doktor je velice arogantní.
B.S.
Velmi nepříjemný, arogantní doktor na teplické ortopedii (vyšetření kyčlí u miminek), hrozné jednání. Jediné pozitivní v ordinaci byla milá paní sestřička.
Lenka V.
U pana doktora jsem byla s 6 týdenním mimčem na preventivní kontrole kyčlí v Teplické nemocnici a nestačila jsem se divit jaké jednání je u lékaře v současné době ještě možné. V ordinaci jsme byly sotva 2 minuty, ale opravdu to stačilo. Pan doktor je velmi nepříjemný co se týče jednání - štěká pouze příkazy, k dětem je velmi hrubý. Sestřička v ordinaci byla velmi milá, snaží se to zachraňovat, ale celkový dojem se dá jen těžko vylepšit.
fialka
Osobně bych tomuto "doktorovi"nedala hvězdu žádnou,včera jsem u něj byla s miminkem na vyšetření kyčlí a jeho strašný,až řekla bych zlý přístup mi vyrazil dech a vyšetření se mu ani nezdařilo.Měla jsem dát na intuici,už na pohled je to velmi nepříjemný člověk.No už jsem naštěstí objednána k jinému odbornému lékaři.
ledvicak
tento doktor mne nechal chodit s utrženým meniskem. Prý to nestojí, za jakoukoliv následnou péči a at přivyknu na bolesti-o tom je prý život. V Ústí se nestačili divit, v jak zanedbaném stavu přiházím.
pitris
nelidské jednání, jeho slogan:nepřekonatelná bolest není překážka v pohybu.Operace není nutná, dříve se léčilo tak, že se vytvořil pakloub a zahojilo se to.