Zobrazit ostatní profily fyzioterapeutů v okolíCeník
Michal Reich
Pan doktor je skvělý. Chová se k pacientovi jako k člověku, jako hodnej táta vše vysvětlí, uklidní. Zatím příprava na dlouhé rehabilitace, ale určitě vím, že tento člověk je na člověk na pravém místě.
J.H.
Pan doktor je profesionál.Velmi příjemný,vše vysvětlí,poradí, pomůže...Za sebe bych mohla napsat jen samé superlativy.Velké díky.
T. B.
Profesionalita, ochota, dukladnost, pohoda, komunikacni schopnosti, celkove zazitek, diky.
B.Š
Velice hodný a ochotný pan doktor, páteř odblokoval a poradil co dál. Celá prohlídka byla profesionálně provedená a veliké plus je, že je pan doktor je velice příjemný člověk.
Irena Ráblová
Pan doktor mi ochotně pomohl od bolesti kolene předepsanými procedůrami a také od bolesti zablokované páteře. Poradil mi cenné užitečné informace. Velmi profesionální a přátelský přístup. Vřele doporučuji.
IS
Pan doktor vyšetřuje pečlivě a důkladně, je vidět, že má hodně zkušeností. Hned při prvním vyšetření provedl několik mobilizací a odblokoval páteř. Má vstřícný přístup k pacientovi.
D.K.
Erudovaný lékař, vyšetření bylo pečlivé a důkladné . Empatický ,klidný a trpělivý přístup k pacientovi.
Jsem s panem doktorem velice spokojen. Oceňuji odbornost a zároveň lidský přístup.
Upravit nebo spravovat profilFyzioterapeuti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Fyzioterapeuti s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně