Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Ilona Kuchyňková
Jsem úplně nadšená a nadmíru spokojená.Pan doktor a sestřičky jsou úplně perfektní.Maji srdce a vědomosti na správném místě.Vřele všem doporučuji
Júlia
Velmi příjemný, empatický lékař i sestřička. Mám problémy se sluchem, trochu ještě slyším, ale mám už velký problém rozumět slovům a pan doktor i sestřička udělali vše proto, abych jim rozuměla a pochopila co mi říkají. Mluvili semnou velmi trpělivě. Děkují panu doktorovi i sestřičce za příjemný a lidský přístup.
L.Ř.
Doktor s velkým D, chlap na svém místě, kromě problémů s plícemi pomůže i vstřícným a optimistickým přístupem. Pokud někteří cholerici mají pocit, že všechno dlouho trvá, ať si uvědomí, že se jedná o zodpovědnou práci.
Aleš Szabo
Moc fajn doktor a sestřičky skvělé.Rád chodím na kontrolu,vždycky odejdu psychicky v klidu a v pohodě
marrthina
Pravděpodobně odborník, ale cholerik a velmi drzý doktor, který neví, jak se má chovat k pacientům. Nikdo si nemůže dovolit řvát po lidech a zesměšňovat je. Až se vykřičí, tak se zklidní a pak už je s ním možné se domluvit.