Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolí

Umístění: Medica Chirurgica s.r.o. Jiný

Pan doktor dokáže pacienta vyslechnout, povzbudit. Klidný, příjemný. Setkala jsem se s ním v tomto zařízení poprvé, když mně dělal sono břicha.

Umístění: Medica Chirurgica s.r.o. Jiný

Příjemný,milý,ochotný,pan doktor...první.zkusenost s doktorem Petrášem a moc chválím.vic takových vstricnych lékařů

Umístění: jiné místo Jiný

Pan doktor Petráš je odborník pomohl mi od bolesti, vše mi vysvětlil, má lidský přístup k pacientovi, vše trpělivě vysvětlí

Umístění: Medica Chirurgica s.r.o. Problém se zády

Pan doktor velmi příjemný, komunikativní se snahou pomoci, jistě odborník na pravém místě. Velmi mne ovšem zarazil fakt, že ačkoli při mém příchodu bylo v čekárně asi 6 lidí a další stále přicházeli, tak ani za 2 hodiny čekání jsem ještě nebyla na řadě a ordinací procházeli lidé kteří přišli dávno po mně, nebo se rovnou postavili ke dveřím. Když jsem v ordinaci namítla že čekám více jak 2 hodiny, tak jsem uslyšela že můžu čekat i 5 hodin. Ano samozřejmě souhlásím, ale proč pouze já? Když jsem z ordinace odcházela byli tam pouze 3 pacienti. Všichni co mne předběhli byli akutní? Daniela

Jediný lékař na místě, není lepšího v našem kraji.Zajímá ho stav pacienta.
Je vstřícný, milý. Přišla jsem z bolestí mimo jeho obor,ale on se postaral o vše. Akutní CT,MR.Ještě ze ho máme ve V.M.

pan dr Petras je clovek od pana boha....prijiemny,vstricny,usmevavy a odbornik na slovo vzaty.Je pro me prototyp lekare pro lidi.Vsem moc doporucuji navstevu u nej,,byla jsem moc spokojena...marci