Sam. ord. lékaře spec. - ortopedie
Nádražní 548, Hlinsko

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Chtěla bych panu doktorovi poděkovat,že měl se mnou trpělivost při mých chronických obtížích /bolestech kloubů/ a který zjistil příčinu onemocnění.Zjistil u mě prodělanou borreliosu a i když se praktická lékařka k tomu stavěla nechápavě, přesto jsem byla přeléčena antibiotiky a obtíže do týdne vymizely.Jsem schopná se pohybovat jako dříve a stálo mi za to,abych se za ním vydala tak daleko.Doporučil mi jej známý,který na něj nedá dopustit.Navíc to je velmi hodný lékař.

Vynikající diagnostik,který mě zbavil šestidenní úporné bolesti způsobené zánětem ramenního kloubu,když předtím mě praktičtí lékaři "nacpávali" neúčinnými prášky!Zvláště oceňuji ochotu a brisknost zákroku pana doktora i jeho ošetřující sestry!

Č

je to lékař na svém místě a pacientovi naslouchá.

F

hodný,laskavý a odborně na výši.Před 8 lety mě voperoval umělý kyčelní kloub a vzpomínám na něj s úctou.Doporučuji všem.

Dr. Ostřížek je skvělý lékaž i operatér, jen malinko úsměvu.

pan doktor je velmi hodný a pomohl mi s letitými obtížemi běhěm dvou návštěv.Byl první,který mi udělal řádné vyšetření a nezbavil se mě jako jiní s tím, že mé bolesti souvisí s věkěm.Líbám mu ruce.