Katrin Zochová
Pan Opolecký je úžasný doktor na svém místě . Velice mi pomohl a díky němu jsem přestala mít strach z návštěv zubní ordinace. Sestra je také úžasná nesmím opomenout lidský přístup. Žádný zápor není zde na místě .
Eva T.
Veľmi milý a skúsený doktor, ku ktorému som prestúpila od jednej mladej zubárky, ktorá mi našla podozrivo veľa kazov. Doktor Opolecký ma uistil, že mám zdravé zuby bez kazov.
Sestrička je tiež veľmi milá.
Celkovo veľmi príjemná zubná prehliadka, som veľmi spokojná.
Maria M.
K doktorovi Opoleckému chodím asi 5 rokov a som veľmi spokojná. Je skúsený a príjemný lekár, sestrička veľmi milá. Objednáva sa na presný čas a zatiaľ som nikdy nečakala viac ako 10 minút. V akútnych prípadoch som mohla prísť ihneď.
Ordinácia je moderná, s röntgenom, zákroky sú rýchle a nebolia.
Jirka
Dnes jsem navštívil pana doktora se zánětem co se mi vytvořil pod mrtvým zubem.
Vše proběhlo v pořádku,ráno jsem zavolal že mě bolí nateklá tvář a odpoledne už jsem byl v ordinaci.
Doktor mi vše jasně vysvětlil,řekl různé možnosti léčby.
Celý zákrok prováděl v lokální anestezii-bez bolesti.
Jediné mínus je že pan doktor není moc výřečný a sám od sebe toho moc neřekne,takže je lepší se ho ptát na všechno,pak se rozpovídá.
Radana
Vynikající zubař. Smlouvy s pojišťovnami má a ceny jsou u něj velmi přijatelné. Hodnocení, která si tu stěžují na vysoké ceny a absenci smluv s pojišťovnami jsou stará (z roku 2010 apod.). Pan doktor toho sice moc nenamluví, ale je velmi příjemný a ochotný. Když se zeptáte, co teď bude dělat a jaký bude postup, vše vám vysvětlí. Také jsem se ptala na alternativy a opět jsem dostala veškeré informace, abych se mohla rozhodnout. S ošetřením jsem byla vždy velmi spokojená. Pana doktora si velice vážím a vřele doporučuji!
rada-s
Pan doktor je perfektní. Konečně můžu říct, že mám v Praze zubaře (a už jiného nehledám). Pan doktor vám nebude zbytečně vrtat zuby a dávat plomby, jako jiní... ano, šla jsem k panu doktorovi na konzultaci poté, co mi jedna zubařka v Santé doporučila asi tři plomby. Pan doktor mi zuby zkontroloval, udělal rentgen a ukázalo, že dva z těch zubů, co by mi v Santé už vrtali (a inkasovali několik tisíc za plomby), jsou zdravé. Jsou to už 4 roky a zuby jsou stále o.k. :) Během doby jsem za ním byla ještě s jedním zubem a ošetření je vzorové. Pan doktor je citlivý, zub ošetří relativně rychle. Jeho sestřička je úžasná bytost, pokud je pan doktor zabraný do práce na zubu, ona se o vás mezitím pěkně stará. Byla u kolegyně pana doktora v jeho ordinaci i na dentální hygieně a naprostá spokojenost. Celý tým jsou to profesionálové na svém místě a zároveň velmi příjemní lidé. Ordinace je útulná a v centru Prahy. Co víc si přát.
diskuzexxx
Pan doktor Opolecký je skvělý doktor, mojí mamce se zubama neskutečně vydařeně pomohl, pomohl ji od velkých bolestí, nemluvě o tom, že předtím chodila k zubařům, a tam jí zuby akorát ničily, umrtvovaly a nedokázali ji pomoc, je naprosté štěstí, že je tu lékař Opolecký.
Sama jsem si zažila také drama v zubním centrum kde mi trhal doktor ( arab) moudrák ( oba moudráky mi totožně ležely nebyly tedy v klasické poloze, ten doktor z centra mi trhal zub téměř dvě hodiny, pusu jsem měla nateklou, nehledě, díky tomu, mi střílely neskutečné bolesti do jiného zubu - po vytržení moudráku jsem místo měla několik let dost citlivé a nemohla jsem se dotknout ani kartáčku. Byl spocený. Byla to naprostá hrůza. S druhým moudrákem jsem šla k doktorovi Opoleckýmu, během 20 min. mi ho vytrhl a ani jsem neměla tušení, že už je venku až když mi řekl, že už je hotovo, zub do kterýho mi střílela bolest, musel nakonec umrtvit- i rok potom mě bolel, chtěla jsem ho vytrhnout, ale naštěstí mi to pandoktor Opolecký vymluvil teď už žádný problémy nemám, jen škoda že jsem nešla k tadytomu doktorovi i s tím prvním moudrákem - raději si opravdu připlatím než, abych se svěřilazase praseti.
Pan doktor Opolecký rozumí tomu co dělá.
Dentální hygienička je také velice šikovná.
Jsem ráda, že jsou tak dobrý.
vyděšený pacient
K p.dr. Opoleckému jsem začala chodit před revolucí. Se zubaři mám od dětství strašné zkušenosti. Byl to první zubař, kterého jsem se přestala bát. Hodně let jsem k němu chodila ráda a bez obav. Ošetření vždy bezbolestné, milé sestry. Je fakt, že moc zákroků jsem doposud nepotřebovala, takže jsem ani neměla moc příležitostí jeho práci hodnotit. Když to tak shrnu a podívám se zpátky, došla jsem k názoru, že musím změnit lékaře. Po revoluci mi pan doktor při návštěvách začal vyrážet dech s nesmyslnými cenami. První šok jsem zažila, po bělení zubů. Nikdo mne o ceně neinformoval, zuby mi vůbec nevybělil. To jsem je snad měla bělejší po obyčejné zubní pastě a karáčku na zuby. Zkrátka, astronomické částky za nekvalitní ošetření. Jediné pozitivum je milý pan doktor a sestřičky, ale to je každému dost k ničemu, takže tohoto lékaře nemohu doporučit.
Karel
Pana doktora Opoleckého nedoporučuji. Doktor NEKOMUNIKUJE s pacientem, nedává možnost výběru, neříká co dělá a sám se rozhoduje co je lepši, i když je to velmi neestetické a pak není možná náprava. Doktor má smlouvu s pojišťovnami - 111,207,211,201 http://www.opolecky.cz/o-nas/2010/1/18/clanky/platba-za-osetreni/ a jeho ceny jsou přemrštěné. Měním lékaře, ráda zaplatím za kvalitní práci, ale u pana doktora je práce nekvalitní.
Helena S.
Pan doktor je vyborny lekar.Snazi se zachranit kazdy zub.Jeho osetreni je kvalitni,citlive a vydrzi leta.
Jsem velmi spokojena a mohu jen doporucit
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze