Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Doktor Maršák je skvělý lékař. Empatický pohled na člověka, snaha pomoci. Jeho sestra má k pacientům stejný přístup jako on. Hodnotím pouze na základě řady osobních (těch nejlepších) zkušeností.
Mudr Marsak skvely lekar umi vzdy rozhodnout o lecbe vzdy mi i nadi rodine pomohl skvely lekar a sestricka Pavla ochtna mila vstricna spokojenos velika a v dnesni dobe zazrak za takoveho lekare a sestricku patri jim velky dik
dr.Marsak je vyborny a svedomity lekar,diagnozu vzdy stanovi spravne,rychle
zcela ke spokojenosti nas pacientu zaridi dalsi nutna vasetreni.Jsem velmi spokojena, jezdim do jeho ordinace az z Varnsdorfu,doporucuji kazdemu, kdo
hleda svedomiteho lekare. Eva s rodici
Jsem spokojená
Mohu říci, že než jsem se přestěhovala, chodila jsem k němu roky a zbytek mé rodiny také, s ničím se moc nepáře, diagnostikuje skutečně velmi rychle, když má pochybnosti nebo je projevíte vy, pak vás bez řečí odkáže na specialistu - on má čisté svědomí a míň práce a vy pocit, že o vás bude náležitě odborníkem postaráno. Je velmi ochotný, ale pokud si chcete s lékařem pokecat, tak máte smůlu, protože v ordinaci se nestihnete ani posadit na židli a už méte v ruce recept a neschopenku. Díky tomu v čekárně nejsou žádné fronty, prakticky hned jdete na řadu, taky na vás nikdo neječí, jak bývá v Čechách zvykem, že nemáte klepat na sestru, vždy vás telefonicky na lékaře sestra přepojí, pokud tedy je zrovna v ordinaci. Není pravda, že by se mi nepodíval do krku, když mě v něm bolelo, ale aby mne poslechl, tak o to už jsem si mu sama musela říct, ale nikdy to neodmítl. Takže ve výsledku jsem byla spokojená.
je v pohodě
Doktor hrůza, diagnózu určí už skoro v čekárně. Člověka neprohlídne. Jó když chcete napsat nějaké léky nebo napsat neschopenku tak si řekněte a doktor to napíše už od dveří.
A SANITKY - píše jen od sanitní služby v České Lípě. Když chcete sanitku z Boru, tak vám jí nenapíše. Přitom se to NESMÍ. Člověk má právo si vybrat s jakou dopravní sanitní službou pojede!!!
I na pojišťovně mi to řekli!!
Otázka času, kdy bude mít průser a velký.
............
pan doktor napíše vše o co si řeknu,jsem spokojen
jsem spokojená