Myslbekova 20, Nový Jičín
Hledejte v názorech
Ladislav
Souhlasím s hodnocením ostatních. Jsem s ním naprosto spokojený a své zuby mě ošetřuje jen pan
doktor Franta
Petr Zicháček
Pan zubař je nejlepší stomatolog v celém kraji. Je milý, šetrný a svou práci odvádí dokonale.
k panu doktorovi chodim uz nekolik let a jsem s nim naprosto spokojena. je profesional a prijemny clovek
Má příjemný přístup k pacientům bez ohledu pohlaví, je to profík na svém místě.
Pan doktor je skvělý a hlavně inovativní. Sleduje a využívá novinky v oboru, nabídne vždy několik variant řešení problému a dá pacientovi vybrat. Okomentuje vše, co provádí při zákroku a je citlivý k pacientům, vždy nabízí znecitlivění. Vřele bych doporučila, ale má už plno...;o))
Chodím k panu doktorovi řadu let a jsem opravdu spokojená, osobní přístup, zákroky vykonává profesionálně, minimální bolestivost, vše co dělá komentuje, takže víte co Vám dělá a kdy se připravit na zvýšenou citlivost. opravdu doporučuji.
svou práci vzkonává svědomitě.
Valchář
Výborný lékař, skvělý přístup, minimální bolestivost zákroků
Jarda
Jsem s nim velmi spokojen. Má kladný přístup k pacientovi,před zákrokem vysvětlí postup při ošetření. Pacient k němu získá větší dúvěru.Můžu doporučit všem.
Upravit nebo spravovat profil- Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Novém Jičíně
- Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Novém Jičíně
- Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Novém Jičíně