Praktický lékař pro dospělé
Pionýrů 1757, Frýdek-Místek

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

I

Je to výborný lékař,má zkušenosti a osobní přístup. Všem vřele doporučuji. Ivan Škapa.

JETO PROSTE TEN NE LEKAŘ MAM SNIM VELICE DORE SKUŠENOSTI

Jsem s ním nadmíru spokojena!!!

Velmi dobrý lékař. Snaží se vyřešit všechny zdravotní problémy.

Skvělý přístup,příjímá nové pacienty.Doporučuji

Moc lékařů jsem ve svém životě nepotřebovala,ale MuDr.Chaloupka má z nich nejlepší přístup k pacientovi,jsem jeho pacientkou 14 let navštěvuji jeho ordinaci velmi zřídka a pokaždé se ke mě pan doktor i sestřička chovají jako bychom se viděli naposledy včera a pokračovali v nedokončeném hovoru.
Dá se s ním mluvit o čemkoliv a 100% víte,že je to u něho jako ve studni.
Držte se !!!!! Zagorová Ruth

Díky,pane doktore za péči celé naší rodiny.Jste prostě nejlepší.Luděk

Lidský, přátelský, ..., prostě lékař na svém místě = nejlepší. Děkuje Petr

JSEM VELMI SPOKOJEN...
REHAK TOMAS

Pozastavuji se nad tím, jak lidé kteří nevystudovali medicínu, hodnotí kvalitu medicinských poznatků lékaře.Tito lidé ( většinou s nízkým IQ)se tváří jakoby snědli všechnu moudrost světa a zároveň věci vůbec nerozumí.Takže bych doporučovala,aby si své světaobjevné a ,,inteligentní´´ komentáře nechali pro sebe a své kamarády do hospody k pivu, kde ,jak známo, jsou všichni intelektuálové světa.A když už jste všichni tak ,,chytří lékaři´´ ,mohli jste vystudovat medicínu sami a stanovovat si sami diagnozy.A hlavně když s takovým hanlivým(=špatným pro méně zdatné)hodnocením vystupujete na veřejnosti , určitě se za něj nestydíte a slušnostéí je i zvěřejnit své jméno!!!!
S pozdravem Chaloupková Lenka