Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Veronika
Paní doktorka si mě přebrala v 16tt a jsem jí hrozně vděčná. Utekla jsem od gynekologa, kde jsem po každé návštěvě odcházela s brekem. Paní doktorka je laskavá, ochotná, vše vysvětlí, nemá problém cokoliv zkonzultovat, poradit. Jsem s ní hrozně spokojená. Jediný mínus je, že se tam hůře dá dovolat.
Paní doktorku jsem navštěvovala.
K paní doktorce Zavadilové docházím již 30 let a věřte mi, neměnila bych! Je ochotná, pečlivá a odborník na slovo vzatý.
Velmi milá a šikovná paní doktorka. Je velmi lidská, a v těžké situaci mi i velmi pomohla psychicky.
Měchurová J. K paní doktorce chodím cca 26 let a neznám nikoho tak příjemného(kromě naší rodinné lékařky MUDr.Střihavkové) a spolehlivého.Vždy pozorně vyslechne jaké mám potíže.I když mám z vyšetření obavy,v ordinaci na ně zapomenu.Obdivuji ji pro její pozitivní energii i pro odborné zanlosti a pomáhá mi i jako psycholog.
jiřina stachová
výborná doktorka chodím k ní několik let a vždy super děkuji za péči kterou mě vždy věnovala
K paní doktorce chodím +- 15let a je opravdu výborná,trpělivá.Po objednání jdu max do pěti minut do ordinace.Zkrátka chválím po všech stránkách a moc děkuju za péči!K.Bartošová
Lenka Tylčeová
MUDr. Kamínka vřele doporučuji pacientkám, které chtějí mít maximální a odbornou péči, je to vynikající odborník a výborný člověk. Přesto, že byl pan doktor nucen se přestěhovat z ordinace na Jižním městě do ordinace do Petrovic, žádná pacientka nelituje cesty, aby se k němu mohla dostat. Sama k němu jezdím přes celou Prahu a vůbec mi to nevadí, protože takového vynikajícího lékaře nikde nenajdu. Sestřička Jana je také jedna z mála, která hodně umí a ještě je velice milá a hodná. Škoda, že takových vynikajících odborníků jako je MUDr. Kamínek a sestřička Jana Kučerová je poskromnu. Přeji jim hodně pracovních a soukromých úsěpchů
Jsem v péči paní doktorky 40 roků a mohu potvrdit,že je skvělá.Jen kdyby všichni lékaři měli takový přístup k pacientovi jako ona.
Císařová Zdena
Koubová
Paní doktorka je velmi ochotná,pečlivá a vše vysvětlí.Objednání je rychlé a jdete na řadu včas,podle domluveného času.
Upravit nebo spravovat profilGynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Gynekologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze