LD
Dnes jsem hovořila se sestrou Mudr. Váhalové - byla to naprostá katastrofa. Sháním pro svou maminku zubní lékařku. Sestra byla od začátku nevstřícná a naprosto skyslá jako starý zelí. Opravdu hrůza. Ptala jsem se jí s jakou pojišťovnou paní doktorka pracuje. Dále jsem se ptala, kolik si paní doktorka účtuje například za bílou plombu. Odpověď sestry mě ohromila, řekla, že mě to nechce a nebude sdělovat a ať si najdeme jinou zubní lékařku. Maminka je důchodkyně a nemá peněz na zbyt, takže zeptat se na cenu výplně si myslím, je naprosto v pořádku. Sestru hodnotím naprosto strašně. V životě se setkáme s nevstřícným člověkem, ale tato sestra, to byl jeden velký výsměch přímo mě do telefonu. Opravdu strašná zkušenost.
dhausova
K paní doktorce Vahalové chodím už osmým rokem. Když jsem k ní přišla poprvé, byla jsem překvapena, s jakým zájmem mi prohlíži zuby a jak pečlivě je opravuje, i když, pravda, to někdy trvalo déle než jsem byla zvyklá z minula. Chodím k ní i se svými dvěma dětmi (3 a 8 let), opravuje nějakými speciálními barevnými výplněmi mléčné zuby-není to amalgán- a perfektně zvládly se sestřičkou uklidnit a ošetřit i moji malou dceru. Nic jsem za to neplatila, naopak, děti vždycky dostanou nějakou drobnou hračku za to, že byly hodné. Starší syn se vždycky na návštěvu k paní zubařce těší.
Robert Ševčík
K paní doktorce Vahalové jsem přešel poté, co bývalý ošetřující zubní lékař odešel do penze. Při vstupní prohlídce (pomocí rentgenu) odhalila několik skrytých mezizubních kazů, na PC všechny ukázala a vysvětlila postup ošetření. Trval jsem na bílých výplních (i přes varování, že ne na všechny se hodily). Ošetření prvního proběhlo ještě ten den zcela v pořádku, na další jsem byl objednán vždy po týdnu! Cena byla 1400,- za výplň, což mi přijde jako férová cena.
Po této zkušenosti přešla k paní doktorce celá rodina a všichni jsme zcela spokojení.
Petr
Paní doktorka Vahalová nastoupila po MUDr. Steinbauerové, která byla velmi dobrá. Doufal jsem proto, že výměna lékařek bude na stejné úrovni. Velmi jsem se spletl.
Paní doktorka Vahalová mě ošetřovala tak, že během velmi krátké doby jsem zaplatil cca 15.000,- Kč. Zákroky jsem porovnal s manželčinými (která má výbornou ošetřující lékařku) a zjistil jsem naprostou totožnost výkonu, ale paní doktorka Vahalová si bez mého vědomí zařadila výkony do nadstandardních. Tím si výhodně navýšila platbu. S výkony jsem byl naprosto nespokojen, a když mě předložila dopředu doklad na odstranění zubního kamene za 750,- Kč ujistila mě v tom, že moje zuby to nebudou co je její prioritou. Nejhorší ovšem na celé proceduře je to, že po celou dobu léčení vůbec nezaregistrovala, že v dolní čelisti mám dlouhodobě zánět, který bezodkladně začala léčit paní doktorka mé manželky, která mě ochotně vzala do evidence. Okamžitě jsem přišel o zub (na záchranu bylo pozdě), obdržel doporučení ke specialistovi a v současné době procházím opravdu kvalitní odbornou péčí.
Z tohoto důvodu doporučuji každému pacientovi, aby u paní doktorky Vahalové byl ve střehu. Hlavně žádal veškeré, hlavně přesné informace, aby později neměl nejen prázdnou peněženku, ale i ústa.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích