Praktický lékař pro děti a dorost
U Zastávky 16/641, Opava

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Nejlepší pediatrička kterou jsem kdy měla pro svoje děti i pro sebe když jsem bylas jako dítě v její péči.Lékařka se srdcem na pravém místě,má ráda děti,vlídná k rodičům.Vždy měla pro nás úsměv na tváří a vlídné slovo a pochopení.Dovede výborně léčit svoje dětské pacienty :-)

Paní doktorka Štverková je výborná lékařka,je milá a myslím si že je odborník ve svém oboru.Sestra je trošku od rány,ale není to na škodu.Obdivuji jak zná každé dítě jménem,to svědčí o tom,že má svou práci opravdu ráda.Chodíme k paní doktorce už 9 let a můžu ji všem jen doporučit.Maminka Sebíka a Vajky.

Paní doktorka je velmi milá a pečlivá. Než by měla něco zanedbat, tak nás s malou poslala na nejrůznější vyšetření, za což jsem ráda. Sestřička je taktéž velmi milá. Přístup k dětem moc dobrý. Doporučuji!

Z mojí zkušenosti,můžu paní doktorku jen doporučit,velmi a to velmi svědomitá,nic nepodcení,profesionální přístup.Se svými dětmi jsme ,již prošli 3dětskými lékařkami,takže mám s čím srovnávat.Z jednoho důvodu to bylo kvůli lajckému přístupu a můžu říct,že paní doktorka Štverková je to nejlepší co nás potkalo,jsem ráda,že s dětmi můžem navštěvovat její ordinaci.
Mohu jen doporučit:-)
Maminka z Kylešovic s Kubíčkem a Lucinkou

Vyborna lekařka,doporučuji.

Na názor, že je nepříjemná musím oponovat, neboť s paní doktorkou mám zkušenosti již od doby kdy v Opavě zavedla ordinaci a se sestřičkou od mých 3 let a nemůžu si jí vynachválit!! Já jsem měla vleklé potíže a vždy se ke mně chovaly pěkně, lidsky a s profesionálním přístupem! Opravdu se nestalo že bych měla obavy k ní zajít, mohu jen a jen doporučit..

Dle mých zkušeností výborná doktorka a výborná sestra. Když jsem přítomen se sysnem, svou práci vždy dělají na jedničku, obě jsou usměvavé, poradí. Pokud si někdo musí stěžovat, tak to prostě bude dělat, s tím nic nenaděláte. Český člověk je prostě takový, když je za někým schovaný, tak bude nadávat a pomlouvat, do očí Vám neřekne nic a ani podepsat se neumí.
My jsme s ženou maximálně spokojení, jen doufáme, že budeme moci navštěvovat paní doktorku a sestřičku ještě dlouho.
David Padrta

paní doktorka i sestřička jsou velmi rozvážná a inteligentní stvořeníčka,zachránily mi syna,když jiná radši nejmenovaná dětská lékařka mé žádosti o důkladnější vyšetření zdravotního stavu komentovala slovy "hysterická matka".jim jsem se hysterická nezdála a moc mi pomohly.obě.dnes mám díky včasné diagnostiky a léčby zdravého syna a jsem jim nevýslovně vděčná.navíc si paní doktorku pamatuji jako její bývalý pacient a kromě klasického dětského strachu z lékaře,který vždy dokázala bravurně zvládnout nic negativního nikdy nenastalo.jsou to sluníčka a pokud neměly někdy úsměv od ucha k uchu jen pro vaši osobu,odpusťte jim to,jsou to přece taky jen lidi a ruku na srdce:kdo z vás se pořád jen usmívá?tak vidíte...a ti pomlouvači:do očí si to vyříkat neumíte a tak anonymně škodíte a co na toto zbabělé chování říká vaše svědomí?mamina Ája se synem Ondrou

Výborná dětská lékařka, která je milá, lidská a odborník na svém místě. Děkujeme.

Mam tři děti a k pani doktorce chodime už 16 let.Za tu dobu jsem nepoznala nic negativniho!Děti ji maji moc rady.Když byla holka v nemocnici,tak se starala a volala každym dnem do nemocnice,jak na tom je.Nikdy bych neměnila!Tuhle pani doktorku bych doporučila i jinym maminkam.Sestřičku znam,je trochu raznějši,ale s dětmi se pomazli,pohladi je,umi to s něma.