Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
Sukupová
Je úžasná i sestřička, není víc než doporučit, lékař na svém postu,doporučuji pani doktorku na 100%, pomůže i rodičům, vše vysvětlí, moc lidský přístup a hned vše ví
nikuska.petulka
K paní doktorce jsem chodila 3 roky a můžu ji s klidným svědomím doporučit! Opravdu mi pomohla jak se sociální fobií tak silnými depresemi.Vlastně mohu říct že mi zachránila život a za to ji MNOHOKRÁT DĚKUJI !!! Bohužel jsem musela od paní doktorky odejít kvůli překročení věkové hranice,ale mohu říci že pokud bych měla možnost k ní chodit dále tak neváhám.
Lucia
Několik měsíců jsme běhali po lékařích a teprve paní Stehlíková pomohla. Je to člověk na svém místě!!!
Korenkova
Nielen vynikajúca odborníčka,ale aj úžasný človek.Moc mne a mojmu synovi pomohla a pomáha.Moc za všetko ďakujem.
XXX
Život s neurozou není jednoduchý, ale díky p. Stehlíkové ho zvládám mnohem líp.
Díky její optimistické náladě, uměním pomoci, nasloucháním a vysvětlením mi vždy pomůže a já z ordinace VŽDY odcházím s úsměvem.
Velmi doporučuji ostatním!
XXX
Ve svém oboru opravdový profesionál. Hodně mi pomohla a pomáhá...
Děkuji!
Váš účet byl odstraněn
je to velmi dobrá doktorka
S paní doktorkou jsme nadmíru spokojeni. Tak milý a citlivý přístup se v dnešní době u lékařů jen tak nevidí, a navíc je to opravdu odborník.
Jsem pacientkou již několik let, opravdu bezkonkurenční lékařka !!!
Velmi dobrá lékařka, všem dětem i dospívajícím doporučuji. K pacientům má velmi pohodový a laskavý přístup. Píše i články o depresích dětí, téma, o kterém se příliš nemluví.