Eliška
Zlatá paní doktorka, moje vnučky povozila na zubařském křesle, ukázala jim, jak se ošetřují bolavé zoubky, děvčátka se uklidnila a nyní si bez problému nechají ošetřit vše, co je třeba. Děkuju, paní doktorko!
lionelza
bedrunaxxx
Pani doktorka ve mě vypěstovala fobii z ošetření u zubního lékaře. Trhala mi v době těhotenství obě osmičky, bez anestezie a bez RTG (ještě bych pochopila). Ani mě nenapadlo sem něco psát, říkala jsem si, že paní doktorka je ráznější, ale po dnešním vyšetření u jiného lékaře musím.
Z RTG, které mi bylo provedeno před vyšetřením, zjištěno zapomenuté zubařské načiní, při odstraňování nervu u jednoho zubu, což mě šokovalo. Způsobilo mi to totiž zánět, takže zub musí ven a za něj náhrada.
Takže jsem jedniná co nejsem spokojená, jako všichni ostatní, netušila jsem co nosím za poklady od paní doktorky...
pazdziora
Je hodně lékařů s titulem. Těch laskavých k pacientům je však rozhodně již méně. Paní Mudr. Štefková je profesionální lékařka, nelze nic jiného než doporučit.
Paní doktorka Štefková je fakt kvalitní zubařka, pečlivá a hlavně rychlá :-)
s manželem jsme s paní doktorkou velmi spokojeni
Velice ochotná,profesionální lékařka.
skvělá!!!!!!
Nikola
K paní doktorce chodíme celá rodina a jsme velice spokojení,doporučuji
Macháčová Marie
Mohu potvrdit předešlé ohlasy, jsou opravdu pravdivé.Paní doktorka má v péči celou naší rodinu a všichni jsme s ní víc než spokojení, se sestřičkou jsou velmi dobře sehrané, navíc vždy usměvavé a se smyslem pro humor,který je v ordinaci zubaře víc než potřebný.
Přeji, hodně dobrých pacientů a vyslovuji nejlepší hodnocení.
Rado
Perfektní práce, slušné jednání, vyřešené problémy, které jiní zubaři nechávali bez povšimnutí.
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Zubaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě