Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
vlasta
paní doktorka je
vynikající, fantastická, éterická bytost, celá firma a ordinace dýchá duchovními hodnotami přímo z vesmíru lidské duše a z životních zkušeností a moudrosti,
chodím do ordinace manželů Šmídových už mnoho let a nikdy bych neměnila.
Vlasta
josef čížek
moc, moc děkuji
Jirka
Je to anděl, který vás léčí už jen svou přítomností. Je to lékař a léčitel v jedné osobě, velice vnímavá, citlivá a opatrná. Měla by se věnovat výběru a výchově svých nástupců - rektorské činnosti, aby i madé, nastupující lékaře ovlivnila svým vzorem a přístupem k pacientovi. Takových lékařů, jako je Dagmar Šmídová, je bohužel opravdu méně jako šafránu. Píšu zde záměrně lékařka, protože dělím na doktory - ty, co předepisují léky a řežou, ty, co odstraňují následka nemocí, a na lékaře. To jsou ti, co léčí a uzdravují a odstraňují příčiny. Buďte tu s námi ještě dlouho, paní doktorko!!!
Nováková
Je to výborná doktorka chodím k ní už dlouho a nemůžu si ji vynachválit je to prostě doktorka z dobrýma rukama je jednička ve svém oboru.Moc děkují za její péči kterou dělá. Vždy mě moc pomůže děkují
K paní Šmidové sem chodil řadu let.A na jedno sem zcela zapomněl a to poděkovat.A to za skvělou a profesionální péči,kterou se mi těch řadu let věnovala.Pokud hledáte skvělou neuroložku tak je to právě paní doktorka Šmídová.Ještě jednou děkuji paní doktorko.
Martin Heliman
Může mi někdo zjistit, zda paní doktorka přijímá nové pacienty? Chodila jsem k ní už před mnoha lety, paní doktorku jsem pak již nepotřebovala, nyní bych k ní opět ráda chodila.
Je to prostě a jednoduše nejlepší lékařka (včetně lékařů), která je nejen super neurolog, ale je tak pečlivá a důsledná, že jí neunikne žádný příznak jiných chorob, který není schopný v mnoha případech ani konkrétní odborný lékař.
Mám to štěstí být jejím pacientem.
Petr
ANO, ANO, ANO VŠECHNO CO BYCH CHTĚLA NA PANÍ DOKTORKU JAKO POCHVALU ŘÍCI JE TU UŽ NAPSÁNO OD JINÝCH PACIENTŮ. TAKŽE BYCH JEN OPAKOVALA.CHODÍM K NÍ MOŘE LET A JINDE BYCH UŽ NEŠLA.
Po zkušenostech se zdravotnictvím a několika neurology, po jejichž zásahu se můj stav neustále mírně zhoršoval, byla paní doktorka Šmídová jako zjevení.
Profesionální přístup a velmi příjemné jednání bylo skvělé a úleva rychlá.
Jsem ráda, že jsem pooznala takovou skvělou lékařku.
Jana Halusková
Marta
Pani doktorka je jednicka jako lekar i jako clovek.Moc mi pomohla s problemy i mimo svou specializaci.