Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
EŠ
Naprosto perfektní, vstřícna, pečlivá, cítíte že je tu pro vás. A hlavně profesionál. Jsem nadšená...
Anastassiya
Paní Sládková je nejlepší doktorka, kterou znám. Provedla mi podrobné vyšetření když jsem se k ni přišla s migrénou. Vždycky dobrá, ochotná pomoct, spolehlivá a její přistup k léčbě je velice profesionální. Paní sestřička v ordinaci také vždycky ochotná a dobrá. Měla jsem podporu a pochopení pokaždé kdy jsem byla u paní doktorky.
m.p
Obvolal jsem dnes s akutním problémem, kdy me sekly zada v krizich tak ze jsem zůstal jako semafor, asi 10 neurologii a nikde me nechtěli bez objednání vzít jako krizový pripad. Jenom pani doktorka Sládková me vzala a musím moc pochválit přístup. Sestricka mila a ochotna a pani doktorka přestože měla uz po ordinacni době me vzala, vyslechla si me, provedla opichy, dostal jsem bederní pas a zítra jdu na vyšetření. Pani doktorka rozumi jak alopaticke léčbě tak akupunkture a ještě vzala v porad moji 20 cm jizvu. Uz ted se cítím lepe, ale uz jen za přístup a lékařskou pomoc dávám pět hvězd. děkuji!!
Upravit nebo spravovat profilNeurologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Neurologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Neurologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně