Naďa
Paní doktorka i sestřička jsou nejlepší!!! Vždycky pomužou a jsou obě zlaté! Mužu paní doktorku jenom doporučit!
Petra
Bohužel jsem musela od paní doktorky odejít, dlouhá objednací doba, s otevřeným zubem mě nechala něco přes 7 měsíců čekat!!!! mezitím jsem tam byla jednou (objednací doba cca 1-2 měsíce) objednaná na spravení zubu, udělal jen rentgen, řekla mi, že mám kaz a že mám přijít příště(opět objednání za měsíc), přišla jsem podruhé - vyvrtala onen kaz a opět mě nechala nadále s otevřených zubem!!!! po třetí už jsem přešla k jinému zubařovi), bohužel nepříjemných incidentů bylo více.
Lenka 36
Pani doktorka i sestricka jsou moc prijemne. Pani doktorka pracuje velmi citlive a ohleduplne. Chodime k ni cela rodina a jsme moc spokojeni!!!
Jsem nadmíru s paní zubařkou spokojená.Chodíme k ní celá rodina a jsme moc spokojení.Vřele doporučuju
Je specialistka a velmi příjemná a milá a ohleduplná a kamarádská a oblíbená velmi nadaná a rozumí nejen své práci,ale ldem dokáže potěšit a poradit .CHodíme k ní skoro celá rodina s pozdravem Jarek Šula s rodinou ze Zlína vlakvedoucí ČDosobních a spěšných vlaků Luhačovice a Vlára
Martina
Jsme velmi spokojeni - navštěvujeme celá rodinka
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Zlíně
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Zlíně