novakovakajda
Nevíte někdo co se stalo s paní doktorkou?Telefon nebere a cedule též zmizla.Děkuji
Sun
K paní doktorce jsem bohužel chodila asi 15 let. Pravidelně po půl roce na kontroly. Vždy mně i mé rodině bylo sděleno, že máme pěkné zdravé zuby! Což nás potěšilo a s dobrým pocitem jsme odcházeli domů. Zdálo se mi to až neuvěřitelné, že nemáme žádné kazy, zubní kámen, prostě nic. Zuby vrtala až v případě, když jsem si stěžovala na bolest, což už bylo pozdě a díky tomu mám dva mrtvé zuby. Poté, co uzavřela ordinaci, jsme si s rodinou našli jinou paní zubařku. Ta mi teď bude dávat několik týdnů zuby do pořádku, protože mi našla neošetřené kazy a ani ošetření těch mrtvých zubů není na profesionální úrovni.
Bučková
Paní doktorka Růžičková je vynikající ! Má výborný přístup k pacientům, má vysoce pozitivní energii, má odborné znalosti na ještě vyšší úrovni než je praktický zubní lékař ( to mě věřte, to vím.), dokáže vyhnat bolest a dokáže rozesmát. Chodím k ní cca 10 let a k nikomu jinýmu bych nešla. Je to prostě profík a znalec na pravém místě. Malinko ji znám i mimo práci a můžu říct, že je to neskutečně vyjímečná ženská. Velmi si ji vážím. Takových lidí je totiž už fakt málo. Regina Bučková z Brna
Naprosto skvělá, příjemná, i já která se děsně bojí zubaře sem ráda chodím. Nic u ní není problém.
Paní dokrorko mnokrát děkuji.
Tato paní doktorka je jediná ke které nemám strach jít. Jinak se zubaře bojím. Je fakt naprosto skvělá a mohu doporučit. Pomůže ve věci, kde by jiní trhali. Má úžasný přístup k pacientům.
Nikdy jsme nebyli u lepší paní doktorky, nervozitu ihned vyhnala smíchem a nedala prostor ani čas na bolest. Skvělé domácí prostředí a dobrá setřička... Jednou jsem z nouze musela k jinému zubaři, a už bych to v životě neudělala... Chodím tam i s dětmi a ty se už od kočárku naučili, že se zubaře nemusí vůbec bát... JSTE NEJLEPŠÍ PANÍ DOKTORKO, DĚKUJEME!
KOnečně se někde cítím dobře.Katka
Lepšího zubaře si ani nemůžu přát:)
Hanka
Poměrně krátké objednací lhůty, na místě minimální čekání. Moje žaludeční nervóza zmizela zároveň s usednutím do křesla. U zubaře se málokdo cítí fajn, ale ona prostě z člověka ten strach dostane. A co se týče odborné péče - chodím sem 12 let. A velmi doufám že nebudu muset nikdy nikam jinam.
Eternity
Tato pani me zachranila! Dosud jsem se neodvazila pred zadnym zubarem otevrit pusu, tady to jde:)
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně