Petr Juchelka
Po 5 letech jsem se odhodlal jít k zubaři. A paní Dr. Rajmonová mi ukázala, že mít strach ze zubaře je hloupost. Opravdu umí dělat svou práci skvěle a sestřička umí pacienta přivést úplně na jiné myšlenky. Vstřícnost, pochopení, tolerance a zručná práce je v této ordinaci samozřejmostí! Mohu jen doporučit!!!!
Jana
Nebýt to zubařka,tak tam chodím opravdu ráda:).Je vstřícná,ochotná,milá,velmi tolerantní k mé hysterii.Sestra nemá chybu.
René
Za svůj život jsem navštívil nějaké zubaře, ale jen jedna mě dokázala dát pořádně dohromady. A ta její sestra tak ta nema chybu. Doporučuji opravdu všem.
super
Dušan
Po delší době opět návštěva i s manželkou,která se enormně bojí zubařů.. Co říct, odcházela bez bolesti a se slibem dalších návštěv úplně v pohodě. . A sestra ? Tradiční balzám na špatné dny.. Ordinace, jako z růžové zahrady :)
Dušan
Za svůj život jsem navštěvoval 4 zubaře.. Ale tahle paní doktorka je opravdu paní doktorka.. Vše vysvětlí, od počátku až do konce zákroku, k tomu její zlaté ruce a zlatá sestřička.. To je kombinace, že se k ní opravdu těšíte.. A celá má rodina se k ní těší vždy.. To je prostě machr doktorka