Veronika
Paní doktorka Radešínská je první zubařka, ke které snad i těším :) Vstřícná, milá, vše vysvětlí...velká spokojenost celé rodiny už roky :)
otgo
Paní doktorka Radešínská je profesionál ve všech ohledech - stomatologické zákroky jsou prakticky bezbolestné, pacient je dopředu informován o tom, co bude paní zubařka dělat, je příjemná a ochotná. Jednoznačně DOPORUČUJI :-)!
adela k.
Absolutně neprofesionální. Paní doktorka se zachovala naprosto nepochopitelně a neprofesionálně, když kvůli osobní neshodě s jedním člověkem vyřadila z evidence celý zbytek rodiny... Jinak jsem s ní doposud byla velice spokojená, tato událost mi ale z etického a lékařského hlediska přijde naprosto špatná.
Brzoňová
Paní doktorka je hodná, pečlivá a vstřícná. Vždy mi ochotně pomohla.
Jsem velmi spokojená, paní doktorka je citlivá, když něco bolí, ještě zjemní svou práci. Je i pečlivá při preventivních prohlídkách, případně si podezření ověří na zubním rentgenu, což mi již dvakrát pomohlo!
Paní doktorko, vřelé díky. Ráda k vám chodím.
Pavla Volfová
K paní doktorce chodím přes 15 let a jsem víc než spokojená. Jako člověk je velice milá a sympatická, jako lékařka citlivá, ohleduplná a pečlivá. Vždy po ošetření mám jistotu, že je vše v pořádku a nic se nezanedbalo. Kdyby takových stomatologů bylo více, strach ze zubařského křesla by vymizel. Jen mě velmi mrzí, že neošetřuje také děti.
Paní Radešínská má úžasný přístup k pacientům, je velice laskavá a veselá.
Zbavila mě strachu ze zubaře. Je to vynikající lékařka, jak po odborné stránce tak i po té lidské.
K pani Radešínské chodim už 10. rokem, takže ji za ty roky opravdu znám. Mohu říci, že kdyby všichni zubaři byli jako tato lékařka, NIKDY by nevznikl strach a panika z tohoto druhu lékařů - stomatologů. Chodím k ní bez sebemenšího strachu, její komunikace s pacientem je opravdu naprosto uklidňující. Zákroky dělá s maximální opatrností a bezbolestně. Nemohla jsem nikdy mít lepšího stomatologa než pani Radešínskou.
Výborný stomatolog. Vše vysvětlí, poradí, řekne co bude dělat. Sednout si k ní do křesla znamená, že jste opravdu v té nejlepší péči. Nikdy bych neměnila. Kudryová
Paní doktorka je opravdu velmi milá a sednout si u ní do křesla je radost sama.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze