Praktický lékař pro dospělé
Slavníkovců 5, Ostrava

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

T
Umístění: Praktický lékař pro dospělé Jiný

Pani doktorku si nemohu vynachvslit, je pecliva, odborne zdatna, vysvetli a vyjde vstric. Mam k lekarum neduveru, ale zde chodim rada.

Umístění: Praktický lékař pro dospělé

Paní doktorka je příjemná, vždy si vás vyslechne a řeší problém! Ještě se mi nestalo, že by mi nepomohla. Sestřička je také velmi milá. Řekla bych ženy na svém místě!

Paní doktorka je velice hodná a pečlivá. Starala se vždy důkladně i o mou
100letou maminku.
Taktéž já k ní chodím na vyšetření. Vždy se jedná o kvalitní vyšetření.
Rovněž se sestřičkou jsem spokojená. Jsem Vám za všechno vděčná, za vše Vám oběma patří
vřelý dík.

I

Paní doktorka má vemi citlivý přístup k pacientům a úžasný diagnostický přehled o jejich možných nemocích. Zatím se mi nestalo, aby mi nepomohla s potížemi, které mě postihly. Její praktické znaosti by mohli být vzorem všem ostatním lékařům. Děkuji jí tímto za péči, kteru mi věnuje při mých zdravotních problémec i když mé návštěvy jsou relativně méně časté.
Ještě jednou DÍKY Ostrý

Paní doktorka je velmi pečlivá a zvlášť hodnotím její profesionální a taky
lidský přístup k pacientům. Totéž platí o sestřičce. Díky,vaše spokojená
pacientka.

K paní doktorce chodím již mnoho let a setkala jsem se pokaždé s velmi lidským přístupem, profesionalitou, trpělivostí a zájmem o pacienta. Totéž platí o sestřičce. Přesto, že bydlím od Ostravy 25 km, praktického lékaře bych nevyměnila, stojí mi za to si do Ostravy zajet. J. Kuklová

paní doktorka se sestřičkou jsou velice hodné
paní doktorka vše vysvětli a důkladně vyšetři
Za vše co dělaji pro mně a mou 98letou matku
patří poděkování.
Válková Vlasta.

dobrá

Hodnotím paní doktorku jako velmi pečlivou, spolehlivou, slušnou,odborně zdatnou.Moc děkujeme paní doktorko a sestřičko.Vaši vděční pacienti.

Profesionální přístup, ochota, velice milá doktorka