Zobrazit ostatní profily alergologů v okolíCeník
Alena
Pani doktorka byla moc nastavna a nervozni od zacatku natolik, ze nebyla schopna normalne komunikovat. Byly jsme samoplatci a nemely zadanku od lekare. Kvuli tomu byla moc rozcilena, nevedela co a jak s nami. K vysetreni nedoslo kvuli neprofesnimu (a i lidskemu) chovani pani doktorky, jsme odesly. Byl tohle bohuzel nejhorsi zazitek komunikaci s lekarem v zivote...
Eva F. + dcerka 2 roky
Perfektní, perfektní, perfektní!
Paní doktorka je z mého laického pohledu kvalitní lékařka ve svém oboru. Líbí se mi jak pacientům věnuje čas. Zajímá se komplexně o zdravotní stav. Nápomocná. Empatická. Organizovaná. Systém objednávání a připomenutí návštěv formou SMS velmi vítám.
U MUDr. Dagmar Pohlové mám pocit, že jsme ve správných rukou a neměnila bych.
Linda
Skvělá paní doktorka, mně i dceru zbavila nepříjemných alergických projevů. Všechno podrobně vysvětlí, je milá. Stejně tak i sestřička.
Milan
Po hodine čakania, kedy bol v čakarni jeden človek, ktorého za plohodinu vybavili sme ďalšiu polhodinu čakali kým sestrička výjde na chodbu a nikto tam nebol. Nakoniec vyšla sama pani doktorka s tým, že berú iba na obejdnanie ale, že vzhľadom k tomu, že ide o malé dieťa sa spýta sestričky či by ho aspoň nepozrela. Po piatich minútach prišla s diárom že nás nemôže zobrať pretože majú obejednaných veľa pacientov jedine o mesiac. Nato som sa spýtal, či nás nemôžu prijjať kým teda v čakárni nik nieje. To sa ale do nás pani doktroka pustila, že jej nebudeme organizovať čas a podobne. Podotýkam, že nešlo o mňa ale o môjho ročného syna, ktorý ma ekzém po celom tele. V čakárni ani noha a ochota 0 bodov. Osobne by som bol rád keby zdravotný systém neživil ľudí s prístupom akému sa nám dostalo na tejto alergológií.
Jana
Včera jsem byla u paní doktorky Pohlové poprvé z důvodu alergie (nejvíce na kočky). Byla jsem velmi spokojená, vyslechla, pomohla. Dobře vyšetřila a napsala mi vše potřebné. A to jsem ji navštívila jen díky záskoku za mou doktorku. Spokojenost velká
Upravit nebo spravovat profilAlergologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Alergologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Alergologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze