Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolíCeník
mariesmigova
Vše v naprostém pořádku. Můžu jen doporučit. Paní doktorka i sestřička vždy vše hezky vysvětlí. Nikdy jsem neměla žádný problém.
katlea
U paní dr. jsem byla s 8 letým synem, s vyšetřením, vysvětlením a přístupem paní doktorky jsem byla velice spokojena i sestřička byla milá..... S pozdravem Muchová
Chrobák
Nechápu tady ty stížnosti,já jsem byl u pí doktorky po desetileté pauze a narazil jsem na příjemnou paní,která důsledně provedla vyšetření,seznámila mě s výsledkem,rovněž sestra byla profesionální a příjemná.Takže nevím milí pacienti co byste vlastně chtěli.Chrobák.
Szewieczek Oto
Velmi dobrý přístup lečila mě rok po ůrazu oka a jenom sama chvála,přístupná vše vysvětli jsem stoprocentně spokojený.
majkl
"Špatné vyšetření, nekomunikuje, nevysvětlí" tak s timhle presne souhlasim.
Asi dva tydny me dost bolely oci, i hned z rana kdy jeste nemohly byt unavene jak se mi snazila namluvit.
Navic nikdy predtim jsem podobny problem nemel. Pouze furt mlela neco o tom ze je treba zacit nosit bryle. No mam pul dioptrie na obe oci, takze zadna hruza. Nepomohla, nejak jsem to pretrpel a pak to preslo (a uz se neopakovalo). No a bez bryli se stale obejdu.
Nedokaze ani vysvetlit bezne sklivcove zakalky. To pak nezbyva nez hledat na internetu.
Normalni lekari se pak divi proc to pacienti delaji...
Příjemná,i přes plnou čekárnu ošetří nepříslušného pacienta.
nemohu si stěžovat jsem spokojená
Byl jsem u mudr.Penčákové na běžné vyšetření,vše proběhlo bez problémů,příjemná doktorka i zdrav.sestra,tel.číslo odpovídá.
já si nemohu stěžovat,jsem spokojená
Naprostá spokojenost,chodím k ní cca 15 let.Vždy ochotná,i když je stále plná čekárna.Doporučuji.