Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
M.P.
Skvělá paní doktorka, taktéž její dcera. Chodí k ní naše děti, manžel s jeho bratry taky k ní chodili a jejich děti také.
J.V.
Nejlepší lékařka na světě, s úžasným přístupem, precizností a velkým srdcem Chodila jsem já i segra a teď chodím se svou dcerkou. Moc Vám děkujeme za vše paní doktorko
Michaela
Nejlepší doktorka! Vždy pozná nemoc ještě dříve, než obdrží výsledky z laboratoře. Ani by ty laborky nemusela nabírat :-). Doufám, že bude ve zdraví ordinovat ještě spoustu let.
Daniela
Nej lékařka ,.chodila.jsem k ni ja jako dite ae.děti k pani doktorce take chodi jem.max spokojena , je to profesionální lekarka je hodna ma.skvely pristup a.moc ochotna , skoda ze.neni tolik.skvelych lekaru vice 'moc.doporucuji
jdada2
Vynikající paní doktorka jak po profesní stránce tak i lidské. Raka a Adélka Janečkovi
Polákovi
K paní doktorce chodíme již 8 let se synem a 3 roky s dcerou a máme pro ní jen to nejlepší hodnocení. Několikrát jsme jí "otravovali" o víkendech a večerních hodinách a vždy nám ochotně poradila, několikrát nám přijela ve vážných stavech dětí na kontrolu i domů. Vždy řekne: "kdyby byly komplikace, zavolejte mi". Při synových potížích s ledvinami měla přesnější názor než specialisté v nemocnici. Paní doktorka je opravdu výjimečný člověk, a to jak po profesionální, tak i po lidské stránce. Stejně tak celá její ordinace. Paní doktorku máme opravdu moc rádi a je ten 100% člověk na svém místě. Paní doktorko, velice Vám děkujeme.
moc hodná, velmi vnímavá paní doktorka, jsem ji velice vděčna za to, že přijala obě mé děti. Cítíme se u paní doktorky velice přjemně a to i díky hodné paní sestřičce. Pomůže, poradí, nikdy nás neodbyde. Děkuji ještě jednou, maminka Nicolky a Adámka
Pro mě je pani doktorka,jednou z nelepších a nejpříjemnějších dětských lékařek,mému synovi zachránila život a za to jí děkuji.Červencová
U paní doktorky Paťhové se nedá jinak než za 100%:) Byl jsem u ní až do 18 let a nalézt u lékaře takový mix milého přístup, ochoty dojet klidně domů a celkové odbornosti je vysloveně vzácnost:)
Skvělý dětšký lékař, doporučuji