č.d. 35, Zásada 46841
Kristýna Č.
Výborná zubařka, dobře poradí, dělá věci které mi nikdy žádný zubař nedělal... zubní kámen, zbroušení malinko uraženého zubu abych tam neměla "ostrou hranu". Všechno krásně vysvětlí a ukáže co a jak než něco dělá. Konečně se nebojím ale těším se na návštěvu :)
Vendula Balatková
Vendula: S nepříjemným zážitkem se zubařem v dětství jsem ráda, že jsem měla možnost se k paní doktorce zaregistrovat. Osobně jsem spokojená a nadmíru spokojená s přístupem k dětem. Uvítala jsem registraci dcery a po sledování přístupu k malému dítěti (včetně ošetření se vším, co malé dítě dělá) můžu být za takovou paní zubařku moc a moc vděčná.
Lucie H.
Já jsem k paní doktorce přestoupila s celou rodinou, a nemohu jinak než chválit. Myslím, že její přísnost na pacienty se mění posléze v ovoce, jelikož vám vždy názorně předvede jak člověk vůdči svému zdraví dokáže být značně nezodpovědný, což možná v počátku urazí, ale na konci nelze jinak než souhlasit. Všechny její zákroky jsou velice šetrné a kvalitně provedené, za což ještě jednou děkujeme.
Kvalitní stomatolog! Počina je preventní léčbou až po léčbu akutní! Kladný přístup k pacientům. Celá rodina je naprosto spokojená. Jsme rádi, že jí tu máme.
Mám bohužel špatné zkušenosti s paní doktorkou.Zničila mně 2 zuby,ve kterých mám po jejím zákroku zánět a můj nový lékař mně je musí vytrhnout.U prvního zubu mně po
vytržení nervu vyplnila jenom jeden kanálek ze dvou.Na tento zub pak posadila můstek.Po půl roce mně jde stále z dásně hnis .Druhý zub mně prorazila při istalaci čepu do zubu.Po delším období utrpení jsem si zajel do Prahy na jedno specializované zubní pracoviště a požádal o nezávislou kontrolu zubů.Bylo mně řečeno,že zdrojem problémů jsou tyto 2 zničené-zánětlivé zuby.
Našel jsem si nového zubního lékaře a ten rovněž při vstupní kontrole označil tyto
2 zuby za nutné řešit.Cena 2 nových můsků v důsledku vytržení 2 zničených zubů mně přijde asi na 30 tisíc korun.O ty peníze mně ani nejde.Nejhorší bylo období bolesti v dásní,otékání v obličeji a někdy v dásni,bolesti hlavy a další zdravotní potíže.Prostě taková beznaděj a paní doktorka hrála mrtvého brouka a že z její strany je všechno v pořádku.Z rengenů dásně je vše jasně patrné a paní doktorka musela vědět co zapřičinila.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Milá,rychlá,svědomitá. Citlivý přístup k dětem. Všem doporučuji.
výborná zubařka, mám s ní jen dobré zkušenosti.
spokojenost bez výhrad
S touto paní doktorkou nemám dobré zkušenosti, byla velmi nepříjemná, zákroky byli velmi bolestí, než u mé stávající paní doktorky.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Doporučuji je velmi vstřícná při práci jemná dělá vše pro zachránit zub než vezme do ruky kleště