Stomatologická ordinace
Zárubova 498, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

T
Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Paní doktorka a sestřička jsou úžasné. Profesionální a lidský přístup k pacientům. Strach z chození k zubaři zde neplatí. Moc Vám za všechno děkuji.

Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Paní doktorka je naprosto úžasná! Nejen naprostý profesionál ve svém oboru, ale i skvělý, empatický člověk. Právě paní doktorka Měřičková dělá českému zdravotnictví to nejlepší jméno. Sestřička totéž! Moc si Vás vážím a děkuji za Vaší péči. J. H.

Umístění: Stomatologická ordinace Jiný

Paní doktorka je nejen profesionál, ale také vnímavý pozorný člověk, osobnost díky které návštěva stomatologa není jen pouhou návštěvou stomatologa, ale i něčím navíc. Velmi si ji vážím a děkuji ji za její péči. Rád bych poděkoval za ochotu a lidský přístup také sestřičce.

Jsem spokojená, paní doktorce důvěřuji. Ošetření je rychlé a vždy mi bylo vysvětleno, proč se tak děje. V ordinaci jsem vždy zažila příjemnou atmosféru. V čekárně se dlouho nečeká, je dodržován čas, na který byl klient objednán. Co se týká úhrad nemám osobní zkušenost s jiným zubařem, mohu pouze srovnat se zkušenostmi mých přátel a ti říkají, že platím méně než oni.

Pani doktorka je opravdu uzasna, velmi pecliva s citlivym a soucasne naprosto profesionalnim pristupem k pacientum.

paní doktorku mohu jen doporučit!!!

Š

nejlepší lékařka,jakou znám

Profesionální, ochotná, příjemná, pečlivá, citlivá. Cenově dostupné nadstandardní zákroky, většina dokonce zdarma (u jiných doktorů se platí). Na návštěvy chodíme bez strachu celá rodina. Děti se na paní doktorku vždy těší. Můžu jen doporučit.

Paní doktorka je příjemná a velice dobře spolupracuje s dětmi. Je to odborník na svém místě. Jsme s ní celá rodina velice spokojeni.

Paní doktorka je velmi profesionální a příjemná. Vždy mám obavy z bolesti, ale ošetření je vždy vedeno tak , abych bolest co nejméně pociťoval.