Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Pt
Chodil jsem 10let na pravidelne prohlidky v poslední době velmi nedůkladné a rychlé preventivní prohlidky, vubec se nerengenuje, po vyzadani rengenu a ujisteni o zdravych zubech jsem se pri stale bolesti obratil na konzultaci jinde a tam mi byly diagnostikovany 2kazy ktere se pak slozite a dlouze opravovali(pod plombani krere bylibzde udelame)Opravovat se budou i dalsi plomby ktere maji presah a tim je znemoznena duklada pece v mezizubnich prostorech.
Považuji to za velmi za nedostatecnou péči.
V nové ambulanci vše odhaleno vysvětleno a udivení proč se zaplombuje zkažený zub bez odvrtání kazu.. jiz se nevratim.
Áve Smajlik
Příjemné prostředí, velmi milá sestřička i paní doktorka. Bez čekání. Ošetření z mého pohledu jednoznačně profesionální, rychlé a z minimální bolestí. Po 50. letech první zubař, ke kterému bych občas i dobrovolně zašel ;-), bohužel mají plno.
Zuzana Pilařová
Paní doktorka je naprosto úžasná, i sestřička moc milá. Nikdy nečekám, jak se člověk objedná, tak to je, žádné hodiny v čekárně. Je profesionální, rychlá, za mě maximální spokojenost. Chodíme celá rodina.
Paní dokrorka i sestřička jsou sice příjemné, ale preventivní prohlídky jsou velice rychlé a odbyté, ceny za bílé plomby ve srovnání s jinými zubaři až zlodějské.
Zdenka
Velmi dobrá paní doktorka, ochotná,milá, krátká objednací doba. Sestra též příjemná, vše bez problémů. Mohu jen doporučit.
jája
Nenechám na ní dopustit. Je rázná, rychlá, skoro bezbolestná, milá, ochotná. Chodíme k ní celá rodina a jsme velice spokojeni, domácí prostředí. Velice milá a příjemná sestřička.
spokojená pacientka
Jsem velice spokojená. Profesionální a zároveň vlídný přstup k pacientům, příjemné prostředí a péče špičková.
l.š.
Strašně se bojím k paní doktorce chodit, ale je nejlepší. Jde tvrdě na věc, nenechá člověka ani "odfrknout" a to je asi moc dobře, hlavně pro mě, protože jinak bych jí utekla. Chodíme k ní celá rodina a jsme všichni moc spokojeni.
Zdeněk
Velmi šikovná a citlivá lékařka, příjemná sestřička, příjemné prostředí a hlavně velice lidský přístup. Za každou cenu se vám nesnaží nacpat do pusy to nejdražší a poradí, co by bylo dostačující a přitom kvalitní. Vřele doporučuji.
Lucie Krafková
K paní doktorce chodíme celá rodina. Jediná ona zvládla i mého syna, který u zubaře odmítal i otevření pusy. Jsem s ní velmi spokojena.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Plzni
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Plzni