Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Martina H.
Nevím co si mát o negativních člancích myslet. Dnes zastupovala MUDr. Jandovou. Byla naprosto profesionální. Velice hezky se chovala k mé dceři. Během chviličky rozpoznala nemoc, léky předepsala zodpovědně, vše pečlivě vysvětlila. Je večer a dceři je o poznání lépe. Z mého pohledu se jedná o velmi milou a sympatickou lékařku, škoda, že již je v důchodu.
Jiřina Henáčová
Paní doktorka Dagmar Malíková je nejlepší dětskou lékařkou, která se o mé dva syny starala 20 let. Děkuji jí za všecko.Vyléčila jejich alergii , pečovala o ně naprosto nadstandartně a nikdy jsem nepoznala úžasnější osobnost s tak lidským přístupem. S láskou a úctou na ni vzpomínám.Celý život jsem jí vděčná .
renáta
Naprosto nesouhlasím s předchozím názorem,u paní doktorky jsme byli ve dvou generacích,já i moje děti,nikdy nebyla neochotná či nepříjemná,dětem rozumí a pokud se někomu nelíbí názory,spíše mu šlápla nma kuří oko.Nikdy se nezavděčíte všem.Pokud došlo k omylu,určitě to nebylo zanedbáním péče.Za 2O let jsem se s žádný´m zanedbáním nesetkala.Typické je,že se její kritička ani nepodepsala...
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
Pediatři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ostravě