MUDr. Dagmar Literová

Zubař Více

Ústí nad Labem 1 adresa

Ord. praktického lékaře stomatologa
Novosedlické náměstí 1390/1, Ústí nad Labem

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Umístění: Ord. praktického lékaře stomatologa Jiný

MUDr. Literová mi zachránila zuby, když mi je předchozí zubařka chtěla vytrhat. Chodím k ní již léta a nemohu si na ni stěžovat. Je pečlivá, snaží se mi vždy pomoci. Na preventivní prohlídky si mě objednává každého půl roku, velmi šikovná.

Umístění: Ord. praktického lékaře stomatologa Jiný

Velmi nemilá paní. S akutním zánětem zubu mi řekla, že pešek a mám přijít za 3 týdny - musela jsem nakonec do soukromé kliniky. Nemá v ordinaci rentgen, nevím zda to je důvod proč mi první dělala až při bolesti osmiček. Kvůli neuvěřitelně ofláklé péči paní doktorky mám doteď se zuby problémy a moje nová zubařka se nestačila divit nad praktikami které u paní Literové probíhaly.

Tuto paní "doktorku" bych nedoporučila snad ani svému nepříteli. Chodili jsme k ní pravidelně téměř 20 let a vše nám přišlo v pořádku. Jen byla poněkud sadistická a téměř nepoužívala anestezii (a to ani při čištění kanálků).
Chvíli před Vánoci se ale tátovi začal viklat zub, a tak aby to nemusel řešit o svátcích, volal paní "doktorce", která to (naštěstí) nezvedla. Vyhledal tedy pomoc jiného lékaře. Jaké bylo překvapení, když mu diagnostikoval 3 zubní kazy a rozsáhlou paradentózu (zuby již téměř nedrží v kosti). Další 2 roky s takovou "péčí" a o zuby by přišel. Něco takového se přeci při pravidelných kontrolách nemůže stát!
I my jsme tedy přešli k jinému lékaři. I přes to, že jsme na pravidelné kontrole byli asi před 3 měsíci, nalez nový lékař mámě 1 mezizubní kaz a mě 2. Kazy byli dost hluboké, takže si nechci ani představovat, jak by to dopadlo u pí Literové.
Jako bonus mi doktor sdělil, že mám předsunutou čelist. U dětí se to řeší pouze rovnátky. K této zubařce chodím od 2 let, takže by stačilo, aby si toho všimla! Teď už pro srovnání musím podstoupit chirurgický zákrok.
Pokud jste u pí Literové spokojení, zkuste se nechat prohlédnout i někým jiným. Třeba změníte názor.

Paní doktorka opravdu není člověk na svém místě. Po několika letech jsem se odhodlala odejít k jinému doktorovi. No nestačila jsem se divit, co je vše špatně. Přístup doktorky Literové je arogantní, nedbalý! Musela jsem se sama dožadovat RTG, který jsem si musela zaplatit. Když jsem se několikrát po telefonu i osobně dožadovala zhodnocení snímků, řekla mi, ať si najdu jiného specialistu. No tak jsem to udělala. Ještě mě navíc pěkně seřvala za to, že chci odejít... Měla by se nad sebou zamyslet a uvědomit si, že jí živíme my, pacienti.... Ať už jde radši do důchodu.

Arogance, špatné ošetření, zanět mi zablombovala a řekla že jsem alergická na blombu a jinej Pan doktor řekl že mi zanet neošetrila tak jak měla, raději ne ale tak se zachovala u mne, možná že k jinemu lepe a to j i platim 30 kč za mně i za dceru n aprevenci

Paní kolegyně,četl jsem Váš komentář k placení výplní.Došlo Vám,že to byla od Vás podpásovka?Podrážet Komoře "nohy",to se nedělá.Za zuby si lidé můžou sami,tak se jich nezastávejte.Bez zubů se dá žít.Pokud ale máte malé minutové náklady,tak by Vám "pojišťovna" mohla stačit,ale v tom případě si nedokážu představit Vaši čekárnu a ordinaci.Mě by platba za výplň od pojišťovny pokryla
5 minut provozu.Takovou výplň neumím.Tak rychlý nejsem.

Vždy mi přišlo, že se snaží být milá, ale vůbec se jí to nedaří. Dost často je arogantní a vždycky jsem u ní měla pocit, že jí obtěžuji. Nikdy vás o ničem neinformuje. Najednou vám vyvrtá kaz a udělá vám amalgám, i když jste o něj vůbec nestáli. Jednou jsem jí stihla říct, že chci rači bílou plombu. Protočila oči, ale nakonec mi bílou plombu udělala - bohužel ale příliš vysokou. Celý zub mě ještě tak půl roku občas nepříjemně pobolíval. Vůbec to neřešila a řekla mi jen, že jsem na plombu nejspíš alergická a že se to stává..

MUDr. Literová ošetřovala moje dvě děti. Dokud jsme k ní chodili pouze na preventivní prohlídky, byla milá a pohodová. Problém nastal s nástupem prvního kazu u starší dcery. Když jsem paní doktorce volal, kdy bychom mohli přijít, zažil jsem překvapení. Bylo mi sděleno, že můžeme přijít za měsíc. Po důraznější žádosti o vyšetření jako bolestivého případu změnila paní doktorka svoje chování v arogantní. Přesto ještě týž den byla dcera ošetřena. Po nějaké době plomba vypadla. Objednání na ošetření opět proběhlo jak jsem již popsal. Po dobu ošetření si paní doktorka neodpustila poznámku, co jsme se zubem dělali, že plomba vypadla. Oponoval jsem, že rozhodně nepáčíme dítěti plombu ze zubu, abychom pak mohli k zubaři. Za nějaký čas plomba opět vypadla. Při objednávání mě arogantní sestra sdělila, že paní doktorka je na dovolené a objednání na co nejbližší den po dovolené nepřipadá v úvahu i když se jedná o bolestivý případ dítěte, neboť už jsou objednaní jiní pacienti. Zeptal jsem se tedy, kdo paní doktorku zastupuje. Na to sestra odvětila co si myslím, že nám přece nebude shánět nějaké zastupující lékaře. Po těchto slovech jsme změnili stomatologa. Nová paní doktorka se zhrozila, když zub viděla. V zubu byl totiž zánět s váčkem, který skoro poškodil i nerv. MUDr. Literová zřejmě zub pokaždé špatně vyčistila a zaplombovala a i po těchto výkonech zub bolel.

v žádném případě se nemůžu ztotožnit s negativními názory na paní doktorku Literovou. Běžným standardem je, že mi popisuje zákrok, dělá bílou plombu a používá postupy, o kterých jsem dříve neměl ani ponětí. Chodíme k ní celá rodina i rodina mé švagrové a všichni jsme spokojeni.

Paní doktorka je až neuvěřitelně arogantní, přijde mi že více času tráví na dovolených než péčí o pacienty. Myslím že už by měla být v důchodu, ale to by nemohla jezdit na dovolené, jelikož si i za preventivní prohlídky bere 30 kč, za děti. Po neustálé bolesti zubu, se ani neobtěžovala to nějak ošetřit a rovnou to zablombovala..a výsledek??nejenže mi udělala vysokou blombu, ale zablombovala zánět, bolestí jsem nevydržela, našla pana doktora, a když vyndal tu blombu tak se jen zhrozil co to udělala, nevím jestli špatně vidí, nebo ji práce nebaví a jen živí, zásadně ale ZÁSADNĚ, od této doktorky už nikdy neošetřit. VELMI NEDOPORUČUJI !!!!!