MUDr. Dagmar Lakomá

Pediatr Více

České Budějovice 1 adresa

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Poliklinika Vltava Jiný

Paní doktorka hned po injekci nabídla chladivou náplast, která mírní bolest vakcíny, Laskavé vysvětlení o jakou vakcínu se jedná.

Umístění: Poliklinika Vltava Jiný

Vynikající paní doktorka! Chodila jsem k ní už já jako malá a nyní k ní chodím se svou dcerou. Vždy maximálně ochotná, nedává zbytečně antibiotika, snaží se najít šetrnější způsob léčby, nikdy nic nepodcení a nemá problém cokoliv vysvětlit. Za nás naprostá spokojenost!

Z

K paní doktorce chodily moje děti,teď už i vnoučata.Milý přístup,vždy poradí,pomůže.Líbí se mi i preferování přírodní léčby

Dobrý den, má se nám v následujících dnech narodit klouček a tak hledám dětského lékaře... Můžete mi prosím sdělit informaci, jakou má paní doktorka ordinační dobu? Případně, jestli nabírá nové pacienty? Předem děkuji.

velice dopotučuji

k pani doktorce jsem chodila co to slo a musim ji velmi pochvalit. vzdy byla perfektni, nic nezanedbala a doted na ni rada vzpominam. pro deti je to idealni lekarka.

Skvělá paní doktorka, chodila jsem k ní já a teď tam chodím i se svou roční dcerkou a maximální spokojenost!!!Vždy vyslechne a poradí a necpe zbytečně na každou banalitu antibiotika. Sestřička je také moc milá a příjemná.

vi jste nejlepsi doktorka dekkuji

Paní dr. máme rádi (děti 10 a 4 roky), ale já jí spíš někdy říkám "mastičkářka", protože na všechno dává mastičky, místo aby poslala rovnou ke kožaři a tak jsme např. ekzém léčili chvíli jako plíseň apod.
Ale po první takové zkušenosti se rovnou obracíme na odborníka.
Je moc hodná - na kašlíky, rýmičky, průdušky OK a na něco složitějšího bych si stejně vyžádala doporučení k odborníkovi. A tak to má asi i být.
Já si všechno dost studuju (k nemocem, lékům), tak mám na ní občas záludné dotazy - bez problémů.
Sestřičky mi vždy přišli fajn.

Jak se mi po pani doktorce styska, skoda, ze ji nemohu navstevovat jako dospela. JEDINÝ DOKTOR V MÉM ŽIVOTĚ co jsem se nemusela bat co mi urci za diagnozu a jake bude do me prat leky. Absolutni duvera v osetrujiciho lekare jak ma byt. Dekuji Lucie Bošková