Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Jana Hrubá
U paní doktorky se léčí celá naše rodina už desítky let. I já jsem byla její pacientkou až do mého odstěhování z Olomouce. S paní doktorkou Kundschofskou jsme naprosto spokojeni. Zvláště oceňujeme její empatii a trpělivost, se kterou se věnuje svým pacientům.
viera.mcr
Paní doktorka působí lhostejně, připadalo mi že ji obtěžuji svou přítomností. Úplně mě odradilo k ní dále chodit když mi řekla, že mám nejdříve jít do lékárny tam nakoupit prášky, počkat a pak jít teprve za lékařem. Nakonec jsem stejně potřebovala antibiotika...
Lukáš P.
Výborná paní doktorka a sestřička, na vysoké profesionální a lidské úrovni, není co vytknout! Perfektní spolupráce s ostatními lékaři na poliklinice.
Skvělá lékařka,milá,vnímavá,ochotná.
Paní doktorka je nesmírně pečlivá a pracovitá, nikdy mi nic nezanedbala - díky.
Velmi příjemná doktorka na vysoké profesionální úrovni. Vždy mi radou a svým přístupem pomohla překonat mé zdravotní problémy.
K paní doktorce chodím 23 let a neměnila bych. Postupně jsem převedla celou svou rodinu a jsme velice spokojeni. Děkujeme
Paní doktorku mám rád, má takový maminkovský přístup, úžasně spolupracuje s dalšími lékaři na poliklinice, třeba s doktorkou Švecovou :-)
Pani doktorka je poklad. Ma osobni ,lidsky pristup a rozumi sve praci. Je profesional.
Paní doktorka je velice dobrá, chodím k ní spoustu let a nemůžu říct absolutně ani půl špatného slova. Opravdu člověk na svém místě. Za její práci si paní doktorky velice vážím a děkuji za její bezvadný přístup.
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Olomouci
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Olomouci