Hana T.
Registrovala jsem se k paní doktorce před 3lety díky kladným (i když starým) hodnocením. Nikdy jsem u ní nebyla, protože jsem neměla žádné problémy, pouze jednou jsem jí volala s problémem, že mám pravděpodobně zánět močového měchýře, a ona mi prakticky řekla, že nemá smysl chodit, že ona s tím stejně nic neudělá, jen může udělat testy ale výsledky přijdou až za x dní, ale teda jestli fakt chci, tak ať přijdu. Jako vážně? To bych fakt od lékaře nečekala, a tento přístup mi přijde katastrofální. Další věc - při registraci žádná vstupní prohlídka, nebyla jsem tam ani jednou ale samozřejmě si moje "návštěvy a prevence" vykázala.
Když jsem přešla k jinému lékaři, tak jsem si pro zdravotní dokumentaci musela dojet sama, protože ona přece nemá povinnost jí posílat ani uchovávat.
Ing. Petr Köppel
Pacient covid+ je závislý na komunikaci s lékařem zejména na telefonním spojení. Jestliže je udané lékařovo číslo mobilní telefon, na kterém se ukládá historie volání, pacient předpokládá, že v ordinačních hodinách někdo zavolá zpět. To se dnes 25. 3. i přes opakované volání nestalo.
Nakonec poznamenávám, že i lékař by se, i mimo jiného, měl také starat aby základní informace uvěřejňované na internetu (telefonní číslo, adresa ordinace, ordinační hodiny, email...,byly věrohodné.
dzitule1
Pani doktorka je velmi mila a lidska, ale zaroven je i velka profesionalka. Respektuje prani pacienta.
Pešková
Výborný diagnostik ,jsem u pí doktorky přes 25 let a mohu tuto lékařku jenom chválit a doporučit.Pešková
Daniel Reinelt
Návštěv u MUDr.Kučinové jsem neabsolvoval mnoho, avšak z toho, co vím, mohu prohlásit, že se jedná o výbornou "obvoďačku", která dává zapomenout na doby minulé, kdy pacient byl otrapou a v tomto duchu se s ním tak zacházelo. Po osobní stránce působí velmi empaticky a mile, nezdráhá se případně poslat ke specialistovi. Personál má také dobře vybraný, zdravotní sestra je příjemná a profesionální. Objednávání přes internet jde také hladce, nekonečné hodiny strávené v čekárně mně (zatím) minuly.
Věra Bittová
Se vším co je zde napsáno plně souhlasím, sice k lékaři moc často nechodím, ale paní doktorka mě nikdy neodbyla, je vstřícná, ochotná a i když za ní přijdete např. s úrazem, který na chirurgii berou jako nicotnou, ona se k vám chová slušně a přívětivě s pochopením, že ví, že vás to musí bolet. I přesto, že její péči nepotřebuji příliš často, je to lékař, kterému důvěřuji. Všem vřele doporučuji. Věra Bittová
Henrietta M.
Paní doktorka je skvělý člověk po všech stránkách. Děkuji za vše co pro mě udělala.
pacient
Tato paní doktorka patří mezi ty nejlepší lékaře,jaké jsem kdy poznala.
Paní doktor Kučinová, výborný lékař. Max.spokojenost!!!
K paní doktorce jsem přešel nedávno a jsem šťastný, že mne vzala. Její přístup k pacientů může být vzorem pro všechny v našem zdravotnictví.
Paní doktorko, děkuji Vám!
Pavel Souček
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze