Praktický lékař pro dospělé
Roháče z Dubé 17, Olomouc

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Paní doktorka je skvělá,má spoustu zkušenností vřele doporučuji.Sestra taky vstřícná a milá,ale než se na nás pacienty přes sestru dostane řada trvá to skoro 2 hodiny proto dávam 4 hvězdy.

skvělá paní doktorka!

Čekárna špinavá, zima, prostě hrůza. Pozdní ranní příchody jak u doktorky, tak u sestřičky. Sestra vesměs příjemná, ale drží hodně partu s doktorkou, neudělá nic navíc. Doktorka podprůměrná. Předepisovala léky, které jsem už dávno nepotřeboval a byl jsem na ně imunní.

Paní doktorka je velmi vstřícná,ochotná a příjemná.Sestra také.Bohužel prostředí čekárny a ordinace nevypadá zrovna moderně a nově,ale pro mě ,jako pacienta .je důležitý přístup a profesionalita a ne to,co je okolo.K čemu plazmová televize,obrazy,když v recepci sedí kyselý obličej,který se zajímá hlavně o 30 Kč a o to,jak se vás co nejrychleji zbavit?

Velmi dobrá lékařka, včetně její sestřičky, lidští, neokoralá srdce, doporučuji.- Jsem PK z Olomouce.

super doktorka i sestra.

Velmi dobře poradí a popř. doporučí tu nejlepší léčbu a též je velmi ochotná.

Neochota, arogance,pozdní příchody lékařky i sestry. Špína, zima, neútulno.
Nad odbornými znalostmi lékařky její kolegové jen kroutí hlavou.Nedoporučuji!!!
Opravdu totalitní ordinace.

Úplně skvělá paní doktorka i sestřička. Nemůžu si stěžovat. Jsem velice spokojena. Můžu jenom doporučit.

Nejlepší lékařka s letitými zkušenostmi, uznávaná i specialisty (např. ve FN Olomouc),
ochotná a vstřícná k pacientům, znalá jejich rodinných anamnéz, rychle a správně se orientující v jejich jakýchkoli zdravotních potížích. Nebýt obvykle dvouhodinového čekání, než se k ní člověk přes sestru dostane, bylo by vše téměř ideální (to téměř se týká prostředí, v němž je ordinace umístěna).