M.S.
Mohu jen doporučit, úžasný přístup, vysvětlení problemu, postup léčení abych nepřišla o zuby ač v nemocnici v Brně bylo řečeno vytrhat. Paní doktorka vyléčila neboť zjistila příčinu.Moc děkuji
abkobra
měla jsem strašé bolesti stoličky volala jsem a bylo mě zděleno ikdyž nejsem objednaá můžu dojít a budu ve vteřiě ošetřea došla jsem kol půl osmé paní doktorka mě vůbec nevzala sestra mě pořád říkala vteřinku počkejte tak vzala dva pacienty poté tak půl hodiy probírala se svou známou dovolenou pak došla matka se dvěmi dětmi kol 10let na praventivní prohlídku ty vzala také předemnou ikdyž jsem tam v bolestech čekala přes dvě hodiny to už jsem nezvládla a vyžádala si průkaz pojišťovny zpět že půjdu na pohotovost ,tato lékařka má strašný přístup ke svým pacientům zásadně nedoporučuji !!!!!!
Brajen23
Paní doktorka je uplně super.Mám obrovsky strach u zubaře ale u paní doktorky to tak necítím.Je taková lidská a to se cení.
ochotná, vstřícná, starostlivá a pečlivá.
K paní doktorce chodím již 25 let, nyní i již se svým 4 letým synem, který díky ní nemá vůbec strach ze zubaře.Vždy se k nám chová mile a vstřícně. S problémem dokáže vždy poradi. Jen jediné mínus je čekací doba na preventivku. Lenka
chodím k paní doktorce od malička a nikdy jsem neměla problém a paradentózu u mě poznala okamžitě,tak nechápu ty pomluvy a listerin mi doporučuje už několik roků
Naprostá spokojenost-s přístupem, kvalitou :) i cenami. Lepší jak všichni zubaři v Brně dohromady!
To je jogické paní doktorka je jednička
iva
co tady kecate to není pravda paní doktorka je nejlepsi doktorka a take nejlevnejsi to byste vydely v Brne tam jsou dvakrat drasí.
qvído
Tato zubařka je HRŮZA A DĚS ! Nechápu že k ní může někdo chodit !!!!!!!!!!!!!!
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Židlochovicích
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Židlochovicích
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Židlochovicích