Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
šárka
Velmi příjemná paní doktorka, ke které chodím 20 let. Odbornost, lidský přístup, otevřenost.
Medikace nastavena po odstranění štítné žlázy hned napoprvé a skvěle. Paní doktorce vděčím za můj současný zdravotní skvěý stav. Vřele doporučuji.
helenasetinova
Dobrý den k paní doktorce chodím 22let a je velmi dobrá snaží se mi pomoct jak to jen jde jsem její pacicientka mohu jí vřele doporučit.
ep2012
Na pokec ujde, ale o její odbornosti začínám mít stále větší pochyby...
JS
Tady není o čem mluvit,lékařka na "svém místě",výborný přístup k pacientovi prostě super !
Vynikající lékařka, odborně, i pokud jde o komunikaci s pacientem.
S paní doktorkou nejsem ani trochu spokojená. Možná se snaží vysvětlit problémy štítné žlázy atd... Nastal u mě problém, že jsem měla malé množství léků, měla jsem velké problémy okolo, po krevních testech se zjistilo že hodnoty jsou katastrofické. Paní doktorce to bylo jedno, jen mi zvedla léky a další kontrola za rok. Když jsem ji poprosila zda-li by se mi nemohla zkontrolovat krev alespoň za čtvrt roku - zbytečné, nemá na to čas. Vzhledem k tomu, že chci být těhotná, s její péčí toho asi nedocílím. Sestra silně nepříjemná. Doufám že brzy najdu někoho lepšího.
Vynikající-další komentář zbytečný
Horáková
Super, pomohla odhalit nezhoubné nádory štítné žlázy, které pak odoperoval na krčním odd. pardubické nemocnice MUDr. Chrobok, nyní primář odd.Tak výborného lékaře jsem ještě nepoznala.Obou jsem moc vděčná.
Zelená
Odborně velmi dobrá až výborná. Skvělý přístup k pacientovi. Schopná komplexně posoudit situaci v souvislostech.
pappermann
VYborna a chapava doktorka!
Endokrinologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Endokrinologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích