Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
marykaty
Paní doktorku Kazdovou mi doporučila kamarádka a jsem opravdu spokojená. Má citlivý přístup, velmi ochotnou sestřičku a snaží se maximálně vyhovět pacientům.
Ondřej M.
Za svůj život jsem prošel jen rukami dvou zubařů, paní doktorky Markvartové a paní doktorky Kazdové. Až doposud jsem p. Markvartovou měl postavenou na pomyslném piedestalu odbornosti a příjemnosti, ale po návštěvě u p. Kazdové mohu říci, že to je nebe a dudy. P. Kazdová je neskutečně lidská. V životě jsem se u zubaře nezasmál natolik, jako zde ( a to podotýkám, že nebylo zapotřebí žádných rajských plynů :-)) Byť přes velmi bolestivý zákrok mohu říci, že je šetrná, příjemná, a dělá z prohlídky u zubaře opravdu zážitek, nad kterým se usmějete ještě dlouho poté. A to samozřejmě není vše! I přes veškerou legraci odvádí svou práci na vynikající úrovni a opravdu ochotně a hlavně účinně pomáhá. Díky za zkušenost!!
Mineola
Velmi dobrá a s odborností, kterou ji může závidět kdejaký zubař z okolí- konečně zase někdo, kdo dělá práci ze srdce a není komerční jako jiní zubaři - viz. Hrušková - Děkujeme za takové...
Strašně pomohla mojí ženě.Příjemná a usměvavá odborniceKrommer
Lucie
Paní doktorka je naprosto úžasná. Odešla jsem k ní od paní doktorky Havlové. Je to její naprostý opak. Hodná, trpělivá, usměvavá, věčně pusu od ucha k uchu, vždy s vámi jedná jak v bavlnce. Díky ní jsem hned po 2. návštěvě překonala panickou hrůzu ze zubařů, kterou ve mně svým chováním paní doktorka Havlová vypěstovala. A ty její citlivé ručičky... Chválím, chválím, chválím. A vřele doporučuji i těm největším "poserům" :-)))
spokojená pacientka
Velmi příjemná, ochotná a sympatická Paní DOKTORKA. Doporučuji jako rodinného zubaře. Svým příjemným a chápavým přístupem naučila i mou dceru nebát se zubaře a chodit pravidelně na prohlídky!