Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

T

Velmi milá, vstřícná, profesionální lékařka. Ve mně vyvolává pocit naprosté důvěry. Zrovna tak působí i její zdravotní sestra. Jejich chování nasvědčuje tomu, že je pacient v dobrých rukou, bez obav, že je obtěžuje, jak se občas v jiných ordinacích stává. Vladislav Tesařík, Přibyslav.

Důsledná,ochotná,pacientovi naslouchá a snaží se pomoci.Jedna z mála s osobním přístupem.Mohu jen doporučit.

Tuto lékařku absolutně NEDOPORUČUJI!!!!!!! Paní doktorce jde pouze o peníze, ne o pacienta!!!!!

Z

Velmi dobrá lékařka, velmi ochotná, vstřícná, důsledná. Mě osobně velmi pomohla. Mohu doporučit!

Paní doktorka je ochotná, pečlivá, přístupná dialogu, sestřičky velmi milé..., jsou to profesionálové a na pacientech jim oprávdu záleží.
Já osobně jim děkuji....., pomohly mi... a ne jednou..., díky...

Mohu říci,že při prvním setkání jsem neměl zrovna dobrý dojem, ale postupem času jsem poznával, jak je pečlivá, snaží se aby něco nezanedbala,pošle pro jistotu na další odborné vyšetření a podobně, což kde který ješita nedokáže a hraje si na nejchytřejšího. Vše podrobně vysvětlí a člověk když od ní odchází, má ten pocit, že se svěřil do správných rukou.I když jsem několikrát přišel ve stresu a bez objednání, nikdy jsem neměl dojem, že obtěžuji. Tuto lékařku mohu jen doporučit.Petr Duben.

Fundovaná lékařka, lidská, ochotná, vstřícná, vše vysvětlí, jsem ráda, že k ní mohu chodit.