MUDr. Dagmar Karbanová

Pediatr Více

Horní Počaply 1 adresa

Kontaktní údaje

Přiblížit mapu
Ordinace PL pro děti a dorost

č.d. 178, Horní Počaply

Přiblížit mapu

Číslo ověřené

S paní doktorkou JSEM SPOKOJENÁ, je milá a příjemná. Ovšem její sestra je nepříjemná!! Jana S.

Z mého pohledu je doktorka Karbanová pečlivá a důsledná lékařka. Raději pošle na odborné vyšetření - relativně zbytečné, než aby něco zanedbala. Znám ji teprve od roku 2010, takže celkem krátce, ale za tu dobu ve mě vzbudila dojem profesionála ve svém oboru. Na její péči o mé syny si nemohu stěžovat, ba naopak.
Co se týče komunikace s malými pacienty, nemůžu zatím soudit, ale pravdou je, že zdravotní sestra doktorky Karbanové je v jistém smyslu hovornější a působí na rodiče vřeleji ve vztahu k pacientům a přístupněji při komunikaci s rodiči. Tím samozřejmě nechci říci, že doktorka s rodiči nekomunikuje. V zásadních otázkách týkajících se diagnózy a léčby má samozřejmě hlavní slovo.
V každém případě doktorku Karbanovou doporučuju!

Bezvadná paní doktorka, jsme s ní moc spokojení vždycky nám pomohla a vděčím jí za moc, můj syn (bylo mu v té době rok a půl)měl zápal plic, neměl vůbec žádné klinické příznaky - nekašlal, poslech byl čistý, přesto paní doktorka na nic nečekala, v ordinaci ihned udělala odběr krve na CRP, podle kterého se pozná zda jde o zánět bakteriální nebo virový, protože výsledky dopadly hrozně ihned nás odeslala do nemocnice a ještě ten den se přišlo na to, že má ´můj malej drobeček ošklivej zápal plic, nebýt včasné reakce paní doktorky, malý by ho pravděpodobně přechodil.Takže této paní doktorce patří můj velký dík a všem ji vřele doporučuji.