Zobrazit ostatní profily internistů v okolíCeník
Jana
K paní doktorce jsem přecházela od jiného doktora a za mne se to vyplatilo. Na první návštěvě mi vysvětlila příčinu onemocnění, nad kterou jsme s předchozím doktorem několik let tápali. Sice jsem si na paní doktorku musela skoro hodinu počkat, ale zato oceňuji pečlivost a profesionalitu. Podle mě rozhodně člověk na svém místě.
Je to už pár let, co jsem paní doktorku navštívila, ale její jednání bych přisoudila lidskému bezcharakternímu. Při popisu problému vše bagatelizovala, při oznamování anamnézy na mě spustila, že si to vymýšlím, nic takového jsem určitě nezažila a nemám. Neustále mi skákala do řečí a dávala jasně najevo, že ji velmi obtěžuji. Nakonec mi řekla, že jsem naprosto zdravá, hormony Euthyrox 50mq, které jsem roky brala, řekla, že už nemám brát a oznámila mi, že tam nemám co dělat a už mě tam nechce nikdy vidět. Poslední věta doslova.
O několik let později. Mám pravděpodobně problémy se štítnou žlázou, což nyní řeší jiný lékař, v jehož péči jsem. Ovšem řešení v nedohlednu a zda vůbec.... Rozhodně nikomu nedoporučuji. Setkání s ní byl pro mě naprostý horor. Takový člověk by neměl být lékařem.
Josefína.T.
Paní doktora mi připadala velmi milá a snažila se mi vše vysvětlit. Bohužel je v ordinaci velmi dlouhá čekací doba. Také mi chybí více osobního a holistického přístupu, ale to bych asi chtěla moc:) Myslím si, že za hashimotou tyreoiditidou, se kterou se léčím, může stát mnoho okolností, které by šly řešit a tím zlepšit zdraví - nevhodná strava, stres, nedostatek mikronutrientů - selen, vitamin D atd.
D.S
Nejhorší zkušenost ze všech lékařů. Myslel jsem, že navštěvuji endokrinologa, ale místo toho jsem dostal posouzení svého duševního stavu. Paní se navíc neobtěžovala předepsat kompletní seznam studií na základě anamnézy. Na druhé schůzce, o 1,5 měsíce později, mi vhodila do rukou výsledky testů a odmítla mě v určený čas přijmout.
Upravit nebo spravovat profilInternisté s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Internisté s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
Internisté s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně