PROVOZ NATURO-REZONANČNÍ PORADNY JE PROZATÍM UZAVŘEN.

Narodila jsem se 19. října 1973 v Olomouci. Zde jsem posléze absolvovala Přírodovědeckou fakultu Univerzity Palackého, obor biologie, a následně doktorské studium na katedře biochemie. Svůj pracovní život jsem strávila převážně na přírodovědecké a lékařské fakultě v Olomouci a Brně jako vědecký pracovník v laboratoři. Posledních několik let působím v soukromé sféře v oboru alternativní medicíny, konkrétně v Naturo-rezonanční poradně v Olomouci. Zde je možné uplatňovat a dále rozvíjet získané poznatky. Věnuji se frekvenční terapii, neboť tento obor považuji za léčbu budoucnosti, včetně možnosti ovlivňování nádorových onemocnění. Snažím se spolupracovat s lékaři z humánní i veterinární medicíny, kteří jsou otevření novým postupům.

Naturo-rezonanční poradna Olomouc
Pekařská 1, Olomouc

Zobrazit ostatní profily lidových lečitelů v okolí

Alternativní medicína

Od 380 Kč

Nutriční terapie

Jak fungují ceny?

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Dr. Dagmar Jančová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor

18 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den , po přeléčené borelioze mě brní tri prsty a celou noc mravenceni v cele ruce. Malé klouby na prstech mě bolí i na omak. Poradíte mi na jakejo specialistu se obratit ? 66 let . Muž
Předem děkuji

Navštivte někoho, kdo odborně pracuje s plazmovým generátorem.

Dr. Dagmar Jančová

Dobrý den, může mě lékař odmítnout, když jsem v minulosti nedodržel jeho pokyny? Poslal mě na rehabilitaci, ale nešel jsem, protože sem vůl. Teď se stydím, bojím jít za ním znovu.

Ono ani tak nejde o zákon, jako o lidský přístup. Každý člověk někdy něco nedodrží, ať už má jakýkoliv důvod, i pan doktor. Takže běžte tam normálně a uvidíte. Buď to přijme, a nebo půjdete jinam... Hezký den.

Dr. Dagmar Jančová
Prohlížet všechny odpovědi