Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Olena K.
MUDr. Dagmar Hrbková je zkušený zubař s více než 30 lety praxe. Paní doktorka je velice pečlivá, moc příjemná a ochotná poskytnout svým pacientům kvalitní zubní péči a poradit jim, jak se starat o své zuby.
dagmar.posmurna
Bohužel jsme rodina, která má asi v genech neustálé utrpení se zuby. A bohužel jsme rodina, která se kompletně celá setkala s MUDr. Hrbkovou. Paní doktorka je milá, příjemná, prožívá bolest i za vás - souhlasím s ostatními. Ale to je k léčbě komplikovanějších případů málo. Plomby věčně vypadávaly, bolesti neodcházely. Moje matka po mnoha letech utrpení, kdy slýchala podobně jako já, co by se dalo dělat za varianty, ale v závěru se neudělalo téměř nic, sebrala s otcem odvahu a odešla k jinému lékaři do Brna. Zde jí byla provedena operace vyhlášeným odborníkem za několik desítek tisíc korun s dovětkem - účet doneste svojí bývalé lékařce. Otec na tom byl podobně. Poté, co přišel do Bílovic nový lékař MUDr. Bártek, okamžitě jsem se přeregistrovala. Dlouhotrvající potíže vymizely díky péči za vteřinu dvanáct. Spokojení pacienti jsou zřejmě ti, kteří si chodí popovídat či přichází s méně komplikovaným průběhem.
JM
příjemná, milá, šetrná, pečlivá no prostě nej, nej
Paní doktorka je velice pečlivá a má profesionální přístup.
K paní Zubařce chodím od základní školy a jsem s ní velice spokojen.
Vynikající odbornice a velice šetrná k ošetřovaným pacientům
Holečkova Zdena
K pani doktorce chodim od mala i moje cela rodina je nejlepši je hrozně hodna vstřicna spolehliva lepšiho doktora jsme nepotkali moc ji děkujeme za jeji peči rodina Holečkova Bilovice nad Svitavou
Vojin
Nejlepší a nejhodnější zubařka, jakou sem kdy poznal....
JEN TAK DÁL!!!
stolicka
nejlepsi zubarka v sirokem okoli
K paní doktorce chodím od malička. Jsem s ní velmi spokojená. Nikdy jsem proto nerozumněla strachům ostatních lidí ze zubařského křesla. Je velmi empatická, na pacienta naladěná. Má snahu vyjít vždy se vším vstříc. Její zákroky nejsou bolestivé. Jen bohužel má vždy narváno a má dlouhé objednací lhůty.