g
Velmi prijemny pan doktor. Je velmi jemny a pozorny! Pokud si myslite, ze zubar je zly a osklivy, tak pan Farnijev vas presvedci o opaku :)
Divišová
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, jak jsem jmenuje pan doktor od paní doktorky Hellerové. Děkuju za odpověd
V.
Výborná lékařka. Odborník na 100 %. Doporučuji.
Váš pacient
Velmi dobrá zubní ordinace. Paní doktorka, pan doktor i sestřička. Paní doktorka je naprostá profesionálka! Nový pan doktor vše srozumitelně vysvětlí,ukáže na monitoru,při práci je hodně jemný. Sestřička vždy milá. K zubaři se nebojím!
Pacientka :)
Dobré ceny za bílé plomby! Navíc mi kamarádi dneska říkali, že mi zub najednou dorostl a už není kovovýl!! Hodně šikovný pan doktor! Paní doktorka si umí vybírat zaměstnance! :)
guest
Příjemná a šikovná lékařka, ochotná sestřička. Na rozdíl od mnoha lékařů si dovede dobře zorganizovat práci a téměř nikdy se nečeká.
Paní doktorka se "poprala" s mým polorozpadlým a bolestivým zubem,se kterým si předchozí zubařka ke které jsem chodil nevěděla přes rok vůbec rady.Díky paní doktorce Hellerové mám ještě všechny zuby a v pořádku.Perfektní doktorka,supr sestřička.Já jsem max. spokojenej.
Bezvadný přístup k pacientovi, pečlivost + sestřička velice příjemná.
Jedna z nejlepších lékařek v Plzni.
Velmi dobrá lékařka
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Plzni