Tereza Smejkalová
Přes 10 let jsem nebyla u žádného zubaře.. Po velmi špatné zkušenosti z dětství jsem měla šílený strach a nikdo mě tam nedostal. Bolesti jsem zaháněla tunou prášků, které pak už ani nepůsobily. Když se mi odlomil kousek zubu, trpěla jsem každý druhý den, max týden neuvěřitelnou bolestí a asi po 2-3 měsících jsem jiné řešení, než překonat strach a jít k zubařce nenašla. Na doporučení jsem šla k paní doktorce Harapátové, která mě bez problému vzala i bez objednání. Paní zubařka mi zub bezbolestně vyvrtala a zadělala. Bolest už se nevrátila. Postupně mi dává zuby do pořádku, aniž bych nějakou bolest cítila :-) Jak paní zubařka, tak sestřička jsou strašně moc milé a moc jim děkuji. Strach stále mám, ale vím, že u ní se bát nemusím. Moc jim děkuji, určitě bych je neměnila a mohu je jen doporučit :-)
Judita R.
Jsem u paní doktorky už třetím rokem a neměla jsem s ní nikdy problém. Milá a pokaždé mi vyšla vstříc stejně jako setřička. Když jsem se přišla objednat na kontrolu, vzala mne ihned, což je pro dojízdějícího studenta dost velká výhoda. Jediné co bych vytkla je odstranění zubního kamene, které má zpoplatněné a výsledek nebyl takový jaký jsem čekala.
muskuluska
Chodili k paní zubařce oba mojí synové od mala, starší syn se školou a vždy mi říkal po příchodu, že už tam nechce jít na kontrolu, nechápala jsem proč, až jsem tam začala chodit s tím mladším synem pochopil jsem. Strašák všech dětí a ani já jako dospělá bych se nenechala u ní ošetřit. Při první příležitosti jsme od ní odešli na doporučení a jsme nad míru spokojení, tedy synové i když se tam dlouho čeká. Není nad šikovného a lidského lékaře.
Petr
Velice spatna zubarka.Nepozna kazy.Plomby vypadavaji a droli se.Zuby pouze rychle zamazne a nekterak neleci,cisteni kanalku cisti prez pomalu nevyvrtany zub,bez cisteni do hloubky.Zanet nezanet,proste zamaznout.Ja osobne mam ted ctyri zuby ve stavu kdy jsem malem o ne prisel jelikos byl vnich zanet a zuby pomalu odumirali,nyni musim dat pomalu 25 tis abych tyto zuby jeste zachranil.Pokud prijdete s bolavym zubem,necekejte pomoc,pani zubarka sama nevi co stim,takze radeji bezte rovnou na pohotovost.Pokud prijdete s nateklou tvari a mate evidentne vacek a zanet a potrebujete akutne osetrit,pani doktorka vam v klidu rekne ze jdete moc brzo ze to mate zatim natekle malo ze tam nic nepozna...docela sila a da vam jen antibiotika,spravne by mela samozrejme zub okamzite otevrit a vycistit kanalky.Pokud mate radi sve zuby a nemate moc penez na pozdejsi opravy po velkych skodach tak radeji utecte.
Petra
Nejhorší zubařka na světě! Zlá,arogantní,neschopná.Souhlasím s názorem,že by jí měli sebrat diplom. Plobmbou se jí povedlo slít mi tři zuby v jeden.Hodně rychle jsem od ní utekla a přestože jsem tam byla "jen" čtyřikrát,tak měla má nová zubařka dost práce,aby napravila způsobené škody.
Můžu jen doporučit, chodím k ní úplně odmalinka a nikdy jsem neměla žádný problém.
alžběta
Jsem velice znepokojena, co jsem se dočetla na paní doktorku, až se mi tomu nechce věřit..nikomu neoponuji, ale já k ní docházím už léta a sebemenší problém jsem s ní neměla, ba naopak mi vždy pomohla. O zouvání na křesle nemůže být řeč. Já jsem spokojená a paní doktorku mohu doporučit.
Mojmír
Prosím vás, toto není zubařka... Souhlasím s vyjádřením, že nepozná sedmičku od osmičky, měl jsme ten samý problém... U sedmičky, ketrou mi sama ošetřila takl hrozně, že se skoro celá rozpadla, mi tvrdila, že to je nově vyrůstající osmička... Prostě hrůza... Když si to při asi třetí návštěvě uvědomila, chtěla mi hend trhat nerv. Okamžitě jsme přešel k dr. Lapáčkovi, který zub normálně zapolmoboval a dopstavěl. Od té doby u zubu nevím, dr. Lapáčka všem vřele doporučuji...
Horší stomatologa jsem snad v životě nenašla. Po přestěhování do ÚL jsem byla ráda, že mám zubaře poblíž svého bydliště, ale po dvou návštěvách v její ordinaci jsem si rychle začala hledat někoho jiného. Působí na mě velmi neschopným dojmem, to si snad zuby ošetřím lépe sama, než aby mi na ně ještě někdy sáhla. Prostě hrůza.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Ústí nad Labem
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Ústí nad Labem
Zubaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Ústí nad Labem