Jana Kohlerova
Skvělá a moc příjemná paní zubařka.Jsem maximálně spokojená i s přístupem sestřičky.Za mě jedničky s hvězdičkou!!!Köhlerová
Ojinka Pajicek
Ano pani zubarka je moc hodne me zuby hodne zachranila a nemam sni zadny problem ....at sem mela sebe vic strach z trhani ona proste je clovek kerej vas na tom kresle dokaze utisit ...Ano za to sestricka je neprijemna ..ale dneska si asi nevyberete vsude je neco ....
K paní zubařce chodím už spoustu let ajsem moc spokojená,jak profesionálnípéčí,tak přístupem k pacientům.
Nejlepší stomatolog, je příjemná, lidská a hodná včetně sestřičky. Zákroky dělá s citem.
Má lékařka měla dovolenou a tak jsem zašel za pani doktorkou.Byla na mě velice hodná,trpělivá a milá.Touto cestou za ošetření ještě jednou mockrát děkuji.
pani doktorka je velmi dobra a sestricka taky tak na co si stezujete
K panín doktorce chodí celá naše rodina a ona samotná je stomatoložkou, ke které chodím již od dětství. Je pravda, že občas její zákrok bolí, ale u kterého zubaře to nebolí? Já si nemohu na nic stěžovat.
I ja jsem spokojen s jeji praci i pristupem.
Ten kdo je s pani MUDr. FIALOVOU nespokojeny tak by se asi mel sam nad sebou zamyslet .Kdo zna me tak rekne ze nikdo se neboji vrtani a trhani zubu tak jako ja a kdyz sednu do kresla ani pusu neotevru jaky mam strach ne z pani doktorky ale z toho ze to bude bolet a nikdo se keme tak hezky nechova jako pani doktorka s sestrickou ze me uklidnuji a v klidu premlouvaji at pusu otevru a ja musim uznat ze dite je statecnejsi nez ja .Chci tim rict ze se neda ani popsat jak moc hezky se ke me chovaji a jakou ma semnou trpelivost zato je srtrasne obdivuji a touto cestou pani MUDr. Fialove a zaroven i sestricce z celeho srdce za vse moc dekuji Miluse Neuwirthova
Műllerová
Já se teda zubařů děsně bojím. A to je první zubařka kam se odhodlám jít bez toho, abych čekala až mi budou zuby padat. Je velmi milá,pečlivá a hodná.