Lenka Tobolová
Nejlepší paní doktorka jakou znám!!!! Je to doktorka s velkým D. Je velice milá, příjemná a rozhodně umí léčit. Velice si této paní doktorky vážím. Musím také zmínit i paní sestřičku Lenku. Je také velice milá a příjemná! Obě jsou skvělé. Všem, kteří se rozhoduji ke které paní doktorce jít, tak rozhodně Mudr. Dagmar Fialová.
Se srdečným pozdravem pacientka Lenka
libor.boss
Věřte mi že je to zlatá doktorka. A to že si má někdo koupit sám nějaké kapky na kašel jak tu někdo psal tak to je snad jasné. Lepší doktorku neznám...
kleopatra
Ukazte mi lepsi lekarku. Za cely svuj zivot jsem nepoznala lepsi doktorku,ktera by mi tak pomohla bude mi 60let a jsem velice spokojena.. Dekuji za to že ji máme. Pani Marie.
Vlastík
Nejlepší doktorka jakou znám.
Nejlepší doktor široko daleko :-)
je nej doktorka
Velice ochotná vstřícná a svědomitá.
paní doktorka sice pěkně jedná s pacienty,ale vůbec neumí léčit. přišel jsem s bulkou v podpaží, poslala me na ultrazvuk, tam me byla nalezena infekce a doporuceno chirur.odstraneni.Pani doktorka mi ale na tuto zpravu rekla, ze to neni potreba, ze to nezmizi. dalsi pripad byl, kdyz jsem mel nginu. dala mi antb.a na kasel, ze si mam neco sam koupit,ze to se mam postarat sam.
Paní doktorka je velice vstřícná,milá,a velice obětavá.Jsem s ní nadmíru spokojená.
Je to perfektni lekarka s velmi lidskym pristupem! Je velmi mila, prijemna!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Frýdku-Místku
Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Frýdku-Místku